Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

SpillExpo - Årets utfordrer

Dagbladet deler ut spillpris. Stem fram din favoritt!

Du kan være med på å avgjøre hvem som blir «Årets utfordrer».

SPILL MED OSS: Du kan utfordre oss i forskjellige spill til PS4 og Nintendo Switch! Vi skal til SpillExpo i Lillestrøm i 19. til 21. oktober, og du kan møte oss! Følg oss på YouTube og Instagram og kommenter på dette bildet, så er du med i trekningen av TO dagspass til en valgfri dag på SpillExpo.Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I helga går SpillExpo av stabelen på Norges Varemesse på Lillestrøm, og i den anledning skal Dagbladet og Dagbladet Spill i samarbeid med SpillExpo dele ut prisen «Årets utfordrer».

Prisen skal gå til en ung og fremadstormende gamer, som er aktiv på videostrømmingskanaler som YouTube eller Twitch, og som utfordrer de kjente og etablerte gamerne.

- Dagbladet ønsker å heie fram utfordrerne i dagens medievirkelighet. De som prøver ut noe nytt, de som utfordrer det etablerte, de som når ut med spennende nye løsninger. Derfor gleder jeg meg veldig til å dele ut utfordrerprisen til en ung spiller på vei opp, sier Dagbladets kulturredaktør Sigrid Hvidsten.

FORTNITE: Sesong seks av Fortnite er ute, og Bianca har gått gjennom de største oppdateringene som kommer med denne sesongen. Vis mer Vis mer

Stem på din favoritt!

Siden begynnelsen av oktober har det vært mulig å nominere kandidater til «Årets utfordrer»-prisen. Nominasjonsrunden er nå gjennomført, men du kan fortsatt være med på å påvirke resultatet.

Stem på den du mener fortjener tittelen «årets utfordrer» nederst i denne saken!

Vinneren av «Årets utfordrer» får trofeet «Gulldinosauren», samt mulighet til å annonsere for sin Youtube- eller Twitch-kanal på Dagbladet.no.

Vinneren skal avsløres på SpillExpo lørdag 20. oktober.

VINN DENNE: Vinneren av «Utfordrerprisen» får gulldinosauren. Grafikk: Liselotte Kind / Dagbladet
VINN DENNE: Vinneren av «Utfordrerprisen» får gulldinosauren. Grafikk: Liselotte Kind / Dagbladet Vis mer

Møt Dagbladet Spill

SpillExpo har vært arrangert hvert år siden 2012. Den fungerer som et samlingspunkt for norske gamere, og tar for seg det meste som er aktuelt innen spillverden.

Hit kommer noen av de største youtuberne innen gaming, og noen av de største spillerne - samt spillutviklere og andre markedsaktører innen gaming.

DAGBLADET SPILL: Emilie, Christopher Robin, Bianca og Henrik tester hvor mye de kan om hverandre. Bli litt bedre kjent med folka i Dagbladet Spill i denne videoen.Vis mer Vis mer Vis mer

Dagbladet lanserte sin helt egen spillkanal på YouTube tidligere i år, Dagbladet Spill, som selvfølgelig også kommer til å være til stede på årets spillmesse.

Gjennom helga kan du møte både Christopher Robin, Bianca, Emilie og Henrik fra Dagbladet Spill. Om du har lyst, kan du utfordre dem til en gamingrunde med forskjellige spill til PS4 eller Nintendo Switch.

Har du lyst til å vinne billetter til SpillExpo? Se videoen øverst i saken for å få vite hvordan du skal gå fram!

Besøk Dagbladet Spill sin Instagram-konto her.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!