SpillExpo - Årets utfordrer

Dagbladet deler ut spillpris. Stem fram din favoritt!

Du kan være med på å avgjøre hvem som blir «Årets utfordrer».

SPILL MED OSS: Du kan utfordre oss i forskjellige spill til PS4 og Nintendo Switch! Vi skal til SpillExpo i Lillestrøm i 19. til 21. oktober, og du kan møte oss! Følg oss på YouTube og Instagram og kommenter på dette bildet, så er du med i trekningen av TO dagspass til en valgfri dag på SpillExpo.Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I helga går SpillExpo av stabelen på Norges Varemesse på Lillestrøm, og i den anledning skal Dagbladet og Dagbladet Spill i samarbeid med SpillExpo dele ut prisen «Årets utfordrer».

Prisen skal gå til en ung og fremadstormende gamer, som er aktiv på videostrømmingskanaler som YouTube eller Twitch, og som utfordrer de kjente og etablerte gamerne.

- Dagbladet ønsker å heie fram utfordrerne i dagens medievirkelighet. De som prøver ut noe nytt, de som utfordrer det etablerte, de som når ut med spennende nye løsninger. Derfor gleder jeg meg veldig til å dele ut utfordrerprisen til en ung spiller på vei opp, sier Dagbladets kulturredaktør Sigrid Hvidsten.

Stem på din favoritt!

Siden begynnelsen av oktober har det vært mulig å nominere kandidater til «Årets utfordrer»-prisen. Nominasjonsrunden er nå gjennomført, men du kan fortsatt være med på å påvirke resultatet.

Stem på den du mener fortjener tittelen «årets utfordrer» nederst i denne saken!

Vinneren av «Årets utfordrer» får trofeet «Gulldinosauren», samt mulighet til å annonsere for sin Youtube- eller Twitch-kanal på Dagbladet.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer