Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Dagbladet er «Årets nasjonale nettsted»

Fikk den gjeve prisen i kveld

SATT PRIS PÅ:  Dagbladets delegasjon på Nordiske Mediedager i Bergen drar hjem med flere priser, blant dem Årets nasjonale nettsted og flere priser til Magasinet. Foto: Tor Erik H. Mathiesen
SATT PRIS PÅ: Dagbladets delegasjon på Nordiske Mediedager i Bergen drar hjem med flere priser, blant dem Årets nasjonale nettsted og flere priser til Magasinet. Foto: Tor Erik H. Mathiesen Vis mer

(Dagbladet): Dagbladet ble kåret til «Årets nasjonale nettsted» under Nordiske Mediedager i Bergen i kveld.

- Vi er kjempefornøyde! Det var fantastisk å få prisen for «Årets nasjonale nettsted», det understreker at folk er fornøyd med nettomleggingen vi gjorde i fjor, sier sjefredaktør Lars Helle.

Vellykket nettomlegging Jon Reidar Hammerfjell, kanalsjef i db.no, er svært fornøyd med utmerkelsen «Årets nasjonale nettsted».

- Det er veldig gøy. Etter at vi fornyet layouten på nett har vi økt mer enn konkurrentene, økt annonseinntektene og fått vist fram nyhetene våre bedre. Vi har fornyet journalistikken i samarbeid med leserne, sier Hammerfjell.

Gull til Magasinet Dagbladet Magasinet ble belønnet med hele tre priser, deriblant gull i kategorien «Feature» for reportasjen «I de beste familier». Magasinets leder Asbjørn Halvorsen har god grunn til å juble.

- Det er helt rått. Det blåser en vind over Dagbladet for tiden, det er fantastisk. Vi er stolte og vi lover å fortsette å lage Norges beste lørdagsmagasin, sier han.

Nominert til «Årets avis» Sjefredaktør Lars Helle er også meget fornøyd med at Dagbladet var en av tre nominerte i kategorien «Årets avis», og gratulerer Dagens Næringsliv med seieren. Prisen «Årets magasin» gikk til Rom 123 og Tv2Sumo ble kåret til «Årets nettsted».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media