Dagbladet gratulerer med ny ekteskapslov

«Grattis! Om 50 år vil vi le av at vi kranglet om akkurat det her. Bare 40 år siden det ikke var LOV å være gay. Går bare en vei.

Bizzel

«Det finnes faktisk barn per i dag som vokser opp med homofile foreldre, og undersøkelser viser at disse barna verken blir mobbet mer enn andre barn, har større psykologiske problemer, eller oftere blir homofile enn andre barn. Så lenge barn får vokse opp med to foreldre som elsker dem og som også elsker hverandre, så synes jeg det er kjempefint. Akkurat i dag er jeg virkelig STOLT over Norge! :)

Malin

«Syns det er i tillegg flott at dette skjer på dagen 95 år etter at alminnelig stemmerett ble lovbestemt i Norge, og kvinner fikk lov til å stemme. Man blir litt glad i seg når man blir minna på at systematisk diskriminering virkelig går an å gjøre noe med.

Mille

«Kvifor skal homofile har meir rettigheter enn heterofile? Ein enslig heterofil kan ikkje få adoptere unger men det skal ein homofil?

Frustrert jente

«Du har virkelig ikke peiling har du? Enslige heterofile OG homofile har hatt rett til å adoptere. Men ikke homofile i parforhold.

Angst

«Eg syns ikkje at denne lova er noko bra, nei. Og ingenting dere seier vil forandre mitt syn.. Ekteskapet er hellig. Og no vert da ødelagt.

Anonym

«Skill deg da - hvis du mener ditt ekteskap blir ødelagt av denne loven. Da slipper du hele problemstillingen.

Pål