Dagbladet har aldri vært større

Dagbladet fortsetter å øke, og når ut til over 1,5 millioner lesere hver eneste dag. Spesielt stor er veksten på mobil.

DAGBLADET: Jubeldager i Dagbladets redaksjon. Her med sjefsredaktør John Arne Markussen i forgrunnen. Foto:Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
DAGBLADET: Jubeldager i Dagbladets redaksjon. Her med sjefsredaktør John Arne Markussen i forgrunnen. Foto:Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Dagbladet har nå en sterkere posisjon som digital aktør enn vi noen gang har vært på papir, sier sjefredaktør i Dagbladet, John Arne Markussen.

I dag offentliggjøres lesertall fra TNS Gallup. De viser at Dagbladet aldri har hatt flere lesere. I et stadig hardere mediemarked når Dagbladet ut til hele 1 524 000 lesere hver eneste dag. Det er en økning på 60 000 lesere siden tilsvarende tall ble lagt fram 19. februar i år, og en økning på hele 109 000 personer på ett år.

- De digitale inntektene vokser også. Mange lever i den villfarelse at vi ikke tjener penger på nett og andre digitale plattformer. Dagbladet har i dag langt større inntekter fra reklame på digitale flater enn papir, sier Markussen.

Mobil vokser Det er de digitale plattformene som gir Dagbladet vekst. Dagbladet.no vokser fortsatt kraftig, og har fått 92 000 flere lesere på ett år, noe som gjør at Dagbladets løpende nyhetsdekning på nettet når ut til nærmere 1,3 millioner lesere hver dag. Veksten på mobil er også formidabel stor. Det er 55 prosent flere som leser Dagbladet på sin mobil i dag enn for bare ett år siden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer