Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Dagbladet inngår samarbeid med Barents Observer

Styrker dekningen av nordområdene.

SAMARBEID: Dagbladets sjefredaktør John Arne Markussen innleder nå et samarbeid med Thomas Nilsen og Atle Staalesen i The Independent Barents Observer. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
SAMARBEID: Dagbladets sjefredaktør John Arne Markussen innleder nå et samarbeid med Thomas Nilsen og Atle Staalesen i The Independent Barents Observer. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Dagbladet inngår nå et samarbeid med nettavisa The Independent Barents Observer for å styrke sin dekning av nordområdene.

Barents Observer, som har base i Kirkenes og publiserer på engelsk og russisk, er særlig sterke på forsvars- og sikkerhetspolitikk, og klima og miljø.

- Nordområdene generelt, Barentsregionen spesielt - og vårt forhold til Russland - er viktig for Norge og våre lesere, sier ansvarlig redaktør John Arne Markussen i Dagbladet.

Om uavhengige Barents Observer sier han:

- Den lille redaksjonen preges av høy redaksjonell kompetanse og idealisme, har et godt kildenett og interessante partnerskap med andre medier i nordområdene rundt i verden. Barents Observer har gjentatte ganger vist at man gjennom innsikt og kilder har dyp kunnskap om for eksempel atom- og forurensningsproblemer på Kola.

Redaktør Thomas Nilsen i Barents Observer er tilfreds med å gå inn i et samarbeid med Dagbladet.

- Vi har funnet en god partner. Dagbladets tanker rundt uavhengig journalistikk passer oss godt. Vi leses i dag mer av et internasjonalt publikum enn i Norge. For oss betyr dette en mulighet til å få vist oss fram for et større norsk publikum.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!