Dagbladet inngår samarbeid med Barents Observer

Styrker dekningen av nordområdene.

SAMARBEID: Dagbladets sjefredaktør John Arne Markussen innleder nå et samarbeid med Thomas Nilsen og Atle Staalesen i The Independent Barents Observer. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
SAMARBEID: Dagbladets sjefredaktør John Arne Markussen innleder nå et samarbeid med Thomas Nilsen og Atle Staalesen i The Independent Barents Observer. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Dagbladet inngår nå et samarbeid med nettavisa The Independent Barents Observer for å styrke sin dekning av nordområdene.Barents Observer, som har base i Kirkenes og publiserer på engelsk og russisk, er særlig sterke på forsvars- og sikkerhetspolitikk, og klima og miljø.

- Nordområdene generelt, Barentsregionen spesielt - og vårt forhold til Russland - er viktig for Norge og våre lesere, sier ansvarlig redaktør John Arne Markussen i Dagbladet.

Om uavhengige Barents Observer sier han:

- Den lille redaksjonen preges av høy redaksjonell kompetanse og idealisme, har et godt kildenett og interessante partnerskap med andre medier i nordområdene rundt i verden. Barents Observer har gjentatte ganger vist at man gjennom innsikt og kilder har dyp kunnskap om for eksempel atom- og forurensningsproblemer på Kola.Redaktør Thomas Nilsen i Barents Observer er tilfreds med å gå inn i et samarbeid med Dagbladet.

- Vi har funnet en god partner. Dagbladets tanker rundt uavhengig journalistikk passer oss godt. Vi leses i dag mer av et internasjonalt publikum enn i Norge. For oss betyr dette en mulighet til å få vist oss fram for et større norsk publikum.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer