Dagbladet inngår samarbeid med CNN

- Skal gi leserne en dypere og bedre dekning av utenrikspolitikk.

DAGBLAD-SAMARBEID: Dagbladet har inngått en avtale med CNN International Commercial, et av verdens største nyhetsselskap, som gir Dagbladet tilgang til CNN-innhold - og omvendt. Her fra CNNs valgdebatt-sending med demokratene Hillary Clinton og Bernie Sanders. Foto: NTB Scanpix
DAGBLAD-SAMARBEID: Dagbladet har inngått en avtale med CNN International Commercial, et av verdens største nyhetsselskap, som gir Dagbladet tilgang til CNN-innhold - og omvendt. Her fra CNNs valgdebatt-sending med demokratene Hillary Clinton og Bernie Sanders. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Dagbladet har inngått en avtale med CNN International Commercial, et av verdens største nyhetsselskap, som gir Dagbladet tilgang til CNN-innhold - og omvendt.

I praksis vil det bety at Dagbladet får dra nytte av CNNs reportere, kommentatorer og korrespondenter over hele verden - og ellers integrere CNN i sin nyhetsformidling.

- Dette skal først og fremst gi våre lesere en dypere og bedre dekning av utenrikspolitikk, og særlig amerikanske forhold. Med dette samarbeidet vil vi ikke bare få bidrag fra CNN, men også fra mange andre nasjonale kringkastere verden over. Dagbladets lesere kommer blant annet til å bli kjent med noen av verdens beste kommentatorer på utenrikspolitikk, forteller Dagbladets sjefredaktør John Arne Markussen. 

Han forklarer at Dagbladet i større grad vil være med å dekke store hendelser og begivenheter i det store utland. Deriblant det forestående valget i USA.

- Vi står foran et spennende valg i USA, og i sommer skal vi blant annet være til stede på flere landsmøter, sammen med CNN, sier Markussen.

Avtalen gjelder det norske markedet og trer i kraft øyeblikkelig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer