Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Dagbladet kåret til beste nyhetssted på mobil

9 av 10 mulige poeng.

(Dagbladet.no): Bransjebladet Mobil har testet 64 mobil-utgaver, og kåret Dagbladets wap-utgave som den desidert beste.

Mobil-utgaven får 9 av 10 mulige poeng i kategorien nyheter og vær.

I begrunnelsen skriver de: «På nyhetsfronten mener vi Dagbladet er overlegent best. Siden er ren og pen, lett oversiktlig og informasjonsrik.»

- Utrolig hyggelig at Dagbladet.no kåres til Norges beste i kategorien nyheter. Redaksjonen vår jobber beinhardt hver dag for å sørge for at våre lesere har den beste dekningen på de største nyhetssakene, og den dekningen får leserne også over mobiltelefonen når de er på farten, sier redaktør Morten Øverbye i Dagbladet.no.

Han trekker frem raske oppdateringer og god nyhetslayout som to områder Dagbladet.no har satset på.

Nettutgavens gode dekning av store nyhetssaker som drapet i London og tragedien i Ålesund, og fortløpende dekning av de store sportsbegivenhetene har den siste måneden ført til kraftig økning i antall lesere av Dagbladet.no.

Utvikler videre

Bransjebladet viser til at wap-utgaven er veldig lik nettutgaven, og at navigeringen lett gir deg tilgang til det du er ute etter.

BESTE NYHETSNETTSTED:  Dagbladet.no er kåret til beste nyhetstjeneste på mobil. Foto satt sammen fra to bilder fra Nokia/Dagbladet.no
BESTE NYHETSNETTSTED: Dagbladet.no er kåret til beste nyhetstjeneste på mobil. Foto satt sammen fra to bilder fra Nokia/Dagbladet.no Vis mer

Mobilansvarlig i Dagbladet.no, Erik Saastad, er svært fornøyd med utmerkelsen.

- Vi er veldig glade for at Dagbladet.no har kommet så godt ut av denne undersøkelsen. Vi jobber kontinuerlig for å videreutvikle mobilutgaven, og ønsker svært gjerne å få kommentarer og forslag til forbedringer fra leserne, sier Saastad.

Dagbladet.no følger sport live på wap-utgaven, og alle videoer på nett er også tilgjengelige via mobil. Du kan også delta i debatten under sakene på mobilutgaven.

Mobiloperatørene Ventelo og Chess bruker nå Dagbladet.no som sin startside på wap.

Vil du ha db.no som startside på mobilen? Send DB til 2400 på sms.

Har du forslag til forbedringer? Skriv forslaget i kommentarfeltet under, eller send en epost til Erik Saastad direkte på esaa@dagbladet.no.

image: Dagbladet kåret til beste nyhetssted på mobil
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media