Dagbladet Kultur får nye nettsider:

Dagbladet lanserer nye kultur- og anmeldersider

Nå kan du lettere finne fram til ditt favorittinnhold blant kulturstoffet på Dagbladets nettsider.

NYE KULTURSIDER: Dagbladets kulturredaksjon og utviklingsavdeling er glade for å kunne tilby leserne splitter nye kultur- og anmeldersider. Fra venstre: designsjef Audun Aas, journalist Anders Grønneberg og Karianne Grindem, fungerende avdelingsleder Hilde Marie Tvedten, bokansvarlig Marie Kleve, kulturredaktør Sigrid Hvidsten, journalist Caroline Drefvelin, Knut Eirik Lindblad og Tom Stalsberg. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
NYE KULTURSIDER: Dagbladets kulturredaksjon og utviklingsavdeling er glade for å kunne tilby leserne splitter nye kultur- og anmeldersider. Fra venstre: designsjef Audun Aas, journalist Anders Grønneberg og Karianne Grindem, fungerende avdelingsleder Hilde Marie Tvedten, bokansvarlig Marie Kleve, kulturredaktør Sigrid Hvidsten, journalist Caroline Drefvelin, Knut Eirik Lindblad og Tom Stalsberg. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nå skal det bli lettere å finne fram blant kulturnyheter, recaps, anmeldelser, kommentarer og annet kulturrelatert innhold på Dagbladets nettsider.

Nå lanserer Dagbladet helt nye sider for både kultur og anmelderi.

- Dagbladets lesere er opptatt av kultur og Dagbladet leverer kvalitetsinnhold innen kulturjournalistikken hver dag. Vi snakker kulturnyheter, anmeldelser, analyser, intervjuer og gravejournalistikk, sier Dagbladets kulturredaktør Sigrid Hvidsten, og fortsetter:

- Målet med de nye sidene er å kunne tilby økt guiding, slik at leseren skal få bedre oversikt over kulturstoffet Dagbladet tilbyr, og på lettere vis kunne finne fram til det de ønsker å lese. Det er utrolig mye spennende som skjer på kulturfronten i Norge, og med disse sidene får vi endelig vist det fram på en oversiktlig måte, sier hun.

Organisert kulturstoff

- Dagbladets kulturstoff strekker seg over mange forskjellige kategorier og formater. Det er alt fra dypere litteraturanmeldelser og komplisert kulturdebatt, til lettere popkulturanalyser. Da er det viktig å få presentert stoffet til leserne på en måte som gjør at de opplever det som prioritert, organisert, interessant, sier Hvidsten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer