Dagbladet med eget julehefte

I morgen kommer et flunkende nytt tegneseriehefte med avisa.

JULESPESIAL: Lille julaften følger et tegneseriebilag julespesial med Dagbladet. - Dette er blitt en populær tradisjon, som leserne setter stor pris på, sier tegneserieansvarlig i Dagbladet, Snorre Bryne. Foto: Lars Eivind Bones
JULESPESIAL: Lille julaften følger et tegneseriebilag julespesial med Dagbladet. - Dette er blitt en populær tradisjon, som leserne setter stor pris på, sier tegneserieansvarlig i Dagbladet, Snorre Bryne. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er faktisk sant, du får en julegave dagen før dagen. For fjerde gang følger et tegneseriehefte spekket med ferske striper med Dagbladet. Denne gang er det en tegnet julespesial du får med på kjøpet.

- Dette er blitt en populær tradisjon, som leserne setter stor pris på. Også internasjonalt har det vakt oppsikt med eget seriebilag, med positive tilbakemeldinger fra flere utenlandske aviser, sier tegneserieansvarlig i Dagbladet, Snorre Bryne.

På grunn av tegneserieheftet er prisen på avisa justert opp fra 15 til 20 kroner.

Julekos Det første tegneseriebilaget kom med avisa i jula i fjor. Siden er et påskenummer og et sommerhefte blitt til. Det forestående spesialnummeret byr på julekos med nyskrevne striper, og består av 40 sider. 26 av dem er tegneserier.

- Vi har en stor sak om det norske Donald-miljøet, som blir stadig sterkere — samtidig som Donald-bladet møter sterkere konkurranse. I tillegg har vi et intervju med Steffen Kverneland, om hans karriere, forteller Bryne.

Han mener det burde være noe for enhver smak i heftet, som rommer Nemi, Pondus, Rocky, Fagprat, Zofies Verden, Lunch, Hjalmar og Wulffmorgenthaler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer