Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Dagbladet med nytt torsdagsmagasin

Nytt «pusterom» kommer om tre uker.

NYTT MAGASIN: Deler av redaksjonen som står bak Dagbladets kommende magasin. Gunn Magerholm, Tone Vassbø, Vigdis Alver, Ane Teksum Isbrekken, Trude Ringheim, Jo Randen, Jan Iversen og Per Christian Sjølie. Foto: TORBJØRN GRØNNING
NYTT MAGASIN: Deler av redaksjonen som står bak Dagbladets kommende magasin. Gunn Magerholm, Tone Vassbø, Vigdis Alver, Ane Teksum Isbrekken, Trude Ringheim, Jo Randen, Jan Iversen og Per Christian Sjølie. Foto: TORBJØRN GRØNNING Vis mer

Dagbladet var først ute i denne norske avisgenerasjonen med å lansere eget lørdagsmagasin. Nå fortsetter vi tradisjonen med å være først og ledende - om tre uker lanserer vi et splitter nytt torsdagsmagasin.

- Det nye magasinet skal bli et pusterom for leseren, med lesestoff til nytte og glede, forklarer kultur- og magasinredaktør Jo Randen stolt.

Forsterker posisjonen Magasinet som har fått navnet «God torsdag!», vil være et supplement til den vanlige avisa, med om lag 50 sider glanset papir.

Dagbladet har lange og suksessrike magasintradisjoner. Per i dag har avisa tre magasiner; Fredag, Magasinet, som følger med avisa lørdager og Søndagsmagasinet. Med det nye magasinet forsterker Dagbladet ytterligere sin magasinposisjon.

- Vi skal gi leserne våre mange sider med livsstil, helse, trening, mat og relasjoner. Magasinet skal gi gode råd, og en god følelse som kan leve gjennom helgen. Her blir det mye godt lesestoff for pengene, sier tidligere prosjektleder, nå leder for «God torsdag!», Vigdis Alver.

- Hvorfor kommer Dagbladet med et så stort torsdagsmagasin? Hvorfor ikke gi det ut på fredager?

- For da har vi allerede et knallgodt magasin. Torsdagsmagasinet har en annen profil og er ment å møte andre behov enn de andre magasinene våre gjør. Vi håper og tror at dette er en god investering for Dagbladet i dagens mediemarked, sier Jo Randen.

- Gjør avisa sterkere Selv om magasinet har fått egen redaksjon og kommer ut hver eneste uke, øker Dagbladet bare med fem kroner på torsdager, som på andre magasindager.

I om lag et halvt år har prosjektleder Vigdis Alver jobbet sammen med torsdagsredaksjonen utviklet «God torsdag!».

Noen nye er hentet inn utenifra, men i hovedsak består redaksjonen av erfarne Dagblad-reportere.

I tillegg til å gi leserne livsstilsstoff, vil de også hver uke sørge for reportasjer der leserne får møter mennesker som har klart å bruke dramatiske hendelser i livet til noe positivt. Det blir også egne sider med mote og skjønnhet.

- Dette magasinet gjør Dagbladet enda sterkere og enda bredere i løssalgsmarkedet. Nå gleder vi oss til lanseringen, sier Vigdis Alver.