PRISVINNERE: Mobilansvarlig Erik Saastad,
teknisk koordinator Tor Kristian Flage og programmerer Ola Strømman feirer at Dagbladet Mobil har blitt kåret til «Årets mobile nettsted» under Nordiske Mediedager i Bergen. Foto: Tor Erik H. Mathiesen
PRISVINNERE: Mobilansvarlig Erik Saastad, teknisk koordinator Tor Kristian Flage og programmerer Ola Strømman feirer at Dagbladet Mobil har blitt kåret til «Årets mobile nettsted» under Nordiske Mediedager i Bergen. Foto: Tor Erik H. MathiesenVis mer

Dagbladet Mobil kåret til årets mobile nettsted

Totalt fire priser under Nordiske Mediedager i Bergen.

||| (Dagbladet): Dagbladet Mobil vant i konkurranse med VG Mobil og BA Mobil.

Juryen uttaler at mobiltjenestene til Dagbladet.no er mest innovativ, er godt oppdatert på nyheter og oppmerksomme på lesernes behov for forskjellige tjenester.

- Det var veldig morsomt å vinne i så godt selskap. Langsiktig satsing gir nå frukter for oss, sier mobilansvarlig Erik Saastad til Dagbladet.

- Vi opplever en stadig økende etterspørsel og interesse for annonsering via mobil blant våre kunder. Dagbladet har hatt en økning på 100 prosent i annonseomsetningen på mobil i løpet av første kvartal i år sammenliknet med første kvartal i 2009, sier annonseansvarlig på mobil, Tormod Olsen.

Tre til MagasinetDagbladet Magasinet fikk gull for beste forbrukerside, i tillegg til to bronsepriser for beste feature og beste avismagasin.

- Det er helt fantastisk hvordan våre folk klarer å fornye Magasinet visuelt, samtidig som den journalistiske kraften er sterk, sier redaktør for Magasinet, Jane Throndsen.

Bergens Tidene ble kåret til årets avis, mens VG Nett ble kåret til årets nyhetsnettsted. Adresseavisens nettside, Adressa.no, ble kåret til årets lokale nettsted, ifølge NTB.

NRK.no ble kåret til årets nettsted.