Dagbladet mobil med 25 prosent vekst

Lesere strømmer til Dagbladet, og det er spesielt mobilen og TV-satsingen som har bidratt til jubelveksten.

JUBELTALL: Dagbladet elsker når leserne flokker seg rundt Dagbladet. Mobilveksten er enorm, veksten på Dagbladet Pluss er svært høy og nå kommer alle som ser DagbladetTV.
JUBELTALL: Dagbladet elsker når leserne flokker seg rundt Dagbladet. Mobilveksten er enorm, veksten på Dagbladet Pluss er svært høy og nå kommer alle som ser DagbladetTV. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet har hatt en fantastisk start på året. De seks første ukene i 2019 har mediehuset hatt 25 prosent økning i sidevisninger og 13 prosent økning i unike brukere på mobil sammenlignet mot de samme ukene i 2018.

- I snitt har vi hittil i 2019 hatt over 4,3 millioner sidevisninger hver dag på mobil . Dette er meget gode tall. Vi får stadig flere brukere. Og de som besøker oss, leser oss også mer enn før. Vi jobber knallhardt 24 timer i døgnet for å gi leserne og seerne våre en oppdatert nettavis, sier nyhetsredaktør Frode Hansen.

Tar man med Dinside.no, som er inkludert i Dagbladet, er økningen 22 prosent i unike brukere på mobil. I snitt er det over 4,6 millioner sidevisninger på mobil hver eneste dag.

- Til sammen har vi i løpet av årets seks første uker over 950 000 unike brukere i snitt daglig på mobil. Hjertet av virksomheten vår er god journalistikk. Vi skal være først og best med det som skjer akkurat nå. I tillegg skal vi avsløre, begeistre og underholde, sier nyhetsredaktør Frode Hansen.

Voldsom vekst

- Nyhetsarbeidet gir spesielt gode resultater, og det hjelper når Ole Gunnar Solskjær dundrer inn i Manchester United. Vi har også valgt å ha en fast reporter i Manchester en periode for å kunne dekke dette best mulig, sier Hansen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer