Dagbladet og Hegnar inngår samarbeid

Dagbladet.no og Hegnar.no er god match. Til glede for leserne.

(Dagbladet): Hegnar.no og Dagbladet.no inngår samarbeid. Og vinnerne er leserne. Hver eneste dag vil nesten en million nordmenn finne mer  økonomistoff på Db.no, som er levert av Hegnar.no.

- Dagbladet og Hegnar utfyller hverandre. Vi har en sterk digital distribusjon, og ønsker oss samarbeidspartnere med godt innhold. Hegnar.no er en slik samarbeidspartner, og i tillegg liker vi godt Hegnar-miljøet, sier sjefredaktør John Arne Markussen i Dagbladet. 

Trygve Hegnar, redaktør og eier av Hegnar Media, sier han ser fram til samarbeidet.
 
- Vi har kunnskap om økonomi og finans, som Dagbladet ikke har eller kanskje er litt svake på. Dagbladet på sin side ligger på elitenivå i digital satsing og vekst. Vi har valgt et noe annet strategisk spor, men når vi jobber sammen kan dette bli svært bra, sier Trygve Hegnar.

Strategisk
Markussen mener at journalistikk fra Hegnar Media passer godt sammen med Dagbladets eget innhold.

- Hegnar-miljøet er friskt, og de er uredde. Det er noe i denne kjemien som bør  bidra til at dette blir  er en «god match», sier han.  
Det er redaktør Stein Ove Haugen i Hegnar.no, sammen med medarbeidere i Db.no, som har jobbet fram samarbeidsavtalen, en avtale man etterhvert håper å utvikle.

- Som eier har jeg drevet fram et strategisk ønske om dette samarbeidet. Det er viktig for oss, og det er riktig for Db.no, sier Hegnar.

«Dagblad? gutt»
Trygve Hegnar legger også til at han liker et samarbeid med Dagbladet. Selv startet han sin journalistiske karriere i Dagbladet i 1963. På sportsavdelingen, der han skrev om håndball og skøyter under navnet Trygg.

-Dette var en viktig periode i en ung manns liv. Jeg fikk litt kultur og historikk inn under huden. Jeg har også vært et par år i Dagbladets styre. Med andre ord, jeg har rimelig god kjennskap til vår nye samarbeidspartner, sier Trygve Hegnar.

Hegnar.no og Db.no skal i første omgang samarbeide om økonomijournalistikk, men redaktørene Hegnar og Markussen ser ikke bort fra at samarbeidet kan videreutvikles.

-Tv på nett er et svært interessant samarbeidsområde. Vi får se hvor dette bringer oss, sier John Arne Markussen.