Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Dagbladet og sykkelhjelmer

ETTO AS

er en norsk produsent av sykkelhjelmer under varemerket Etto. Etto AS synes at det positivt at Dagbladet gjennom sin artikkel den 11.7.2004 har satt fokus på bruk av sykkelhjelmer. Etto synes imidlertid at det er synd at når dette temaet først kommer på dagsorden så skjer dette gjennom en presentasjon som fortsatt gjør det vanskelig for forbrukeren å finne ut av hvilken hjelm de skal velge. Etto produserer en rekke sykkelhjelmer som til sammen dekker hele skalaen fra rimelige forbrukermodeller til mer avanserte konkurransemodeller. Felles for alle hjelmene er at de tilfredsstiller strenge sikkerhetskrav gjennom avanserte tester. Etto's Mack 1 som ble testet i Dagbladet er en av de rimeligste hjelmene fra Etto og er produsert for å tilfredsstille den del av kundegruppen som vil ha mest mulig sikkerhet for pengene. Også de øvrige produsenter har rimeligere hjelmer med disse ble ikke testet. Etto har også dyrere og mer avanserte hjelmer enn Mack 1. Dette er modeller som kan sammenlignes med de modeller fra konkurrentene som ble testet av Dagbladet. Dette er mer avanserte hjelmer hvor man benytter moderneteknologi for å redusere vekten og bedre ventilasjonen.

Disse hjelmene

er laget for den del av kundemassen som er villig til å betale mer for å oppnå bedre komfort. Dessverre ble ingen av disse Etto hjelmene testet av Dagbladet. Etto takker til slutt Dagbladet for å sette fokus på sykkelhjelmer. Etto oppfordrer alle til å bruke sykkelhjelm. Etto ber forbrukerne om selv å foreta en sammenligning av de ulike modeller i de forskjellige prisklasser som er til salgs i butikkene.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media