Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Dagbladet på Hove-campen!

Vi gir deg intervjuer, musikk, quiz - og gratis internett!

27.06.11,  Tromøy, Hove. Dagen før Hovefestivalen åpner er tusenvis av ungdom på plass i campen.
Foto: Tomm W. Christiansen
27.06.11, Tromøy, Hove. Dagen før Hovefestivalen åpner er tusenvis av ungdom på plass i campen. Foto: Tomm W. Christiansen Vis mer

(Dagbladet): Nå er det like før det braker det løs på Tromøya utenfor Arenda. Hovefestivalen feirer i år sitt femårsjubileum, og fra og med i dag er konsertprogrammet for alvor i gang. 

Dagbladet er selvsagt på plass, både for deg som sitter hjemme og for deg som er festivalgjenger denne uka. I tillegg til konsertanmeldeldser og rapporter fra musikkfesten, er vi til stede på området med aviser og aktiviteter, og som leverandør av gratis internett til alle som befinner seg på festivalområdet. 

Ved Dagbladets stand blir det hver dag festivalen varer artistintervjuer, minikonserter og musikkquiz.

Standen finner du ved hiphop-baren på veien mot handlegata.

Bergensyndlingene Razika er de første som stikker innom - i dag kl. 13.00 - for å varme opp med intervju og et par akustiske låter før deres konsert på Teltscenen senere på kvelden. Her har du også mulighet til å stille akkurat det spørsmålet DU vil til Razika.

Kl. 14 sparker vi i gang vår daglige musikkquiz, hvor du i tillegg til å sette dine musikkunnskaper på prøve kan konkurrere om hyggelige premier.

Resten av uka vil også også Young Dreams, Montée og en hittil hemmelig gjest kommer for å gi festivalformiddagen et ekstra løft ved Dagblad-standen.

Vi sees på Hove!