JUBEL: Dagbladet-redaksjonen jubler for ny milepæl for Dagbladet Pluss. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
JUBEL: Dagbladet-redaksjonen jubler for ny milepæl for Dagbladet Pluss. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

Dagbladet Pluss har nådd 90 000 abonnenter

Veksten fortsetter for Dagbladets premiumtjeneste.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I januar i år kunne Dagbladet Pluss melde at de hadde passert 75 000 abonnenter, etter kraftig vekst i siste halvår av 2018. Nå er altså antall abonnenter passer 90 000.

Pluss er Dagbladets premiumtjeneste med journalistikk innenfor mange områder som angår folks hverdag. Her finner man blant annet forbrukerjournalistikk innen trening, helse og motor, i tillegg til nyhetsdokumentarer, portretter og på innsiden-reportasjer. I tillegg får man tilgang til E-avisa - den digitale papiravisa - og alle artiklene fra Magasinet.

- Det er veldig kult at vi øker så kraftig i et mediemarked der avisenes premiumtjenester også har konkurranse om forbrukernes gunst fra andre typer aktører som Netflix, Spotify og Twitch, sier Jonas Pettersen, redaksjonssjef for Dagbladet Pluss.

Satser videre

34 prosent av det norske folk er villige til å betale for journalistikk, ifølge Reuters Institutes forskningsrapport Digital News Report 2019.

- Det er en tillitserklæring man ikke finner noe annet sted i verden. Vi er veldig glade for at Dagbladet Pluss' abonnenter vil betale for unik og grundig journalistikk.

Nå satser Dagbladet Pluss videre , både med flere journalister og nytt innhold.

- Vi har nettopp ansatt nye journalister som skal lage enda mer journalistikk som folk vil abonnere på. I tillegg har vi mange andre spennende prosjekter på gang på innholdssida som vi gleder oss til å vise fram.

Sommer-temaer

I sommervarmen har Pluss-abonnentene kunnet lese om temaer som hyttekostnader, hytteskatt og bedre søvn.

- Hver eneste dag forsøker vi å bistå abonnentene våre med svarene på det som opptar dem akkurat nå: Er det sol og tid for bølgeskvulp, vet vi at interessen for å kjøpe båt øker, og da har våre eksperter allerede testet aktuelle kandidater for dem. Eller kanskje du vil kose deg med lydbøker og lurer på hvilken tjeneste som er best? Å bidra til å løfte hverdagen litt gjennom å bidra med relevant stoff, er vår formel, sier Lars O. Gulbrandsen, avdelingsleder i Dagbladet Pluss.

Et annet stoffområde som interesserer mange, er sex og samliv.

- Det er ikke alt vi mennesker like lett deler med andre, og også tabuene har sin naturlige plass hos oss. Sex-forsker Bente Træen og samlivsterapaut Bjørk Matheasdatter svarer på lesernes spørsmål i våre spalter, til stor glede for mange, sier Gulbrandsen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer