Dagbladet Pluss har nådd 90 000 abonnenter

Veksten fortsetter for Dagbladets premiumtjeneste.

JUBEL: Dagbladet-redaksjonen jubler for ny milepæl for Dagbladet Pluss. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
JUBEL: Dagbladet-redaksjonen jubler for ny milepæl for Dagbladet Pluss. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I januar i år kunne Dagbladet Pluss melde at de hadde passert 75 000 abonnenter, etter kraftig vekst i siste halvår av 2018. Nå er altså antall abonnenter passer 90 000.

Pluss er Dagbladets premiumtjeneste med journalistikk innenfor mange områder som angår folks hverdag. Her finner man blant annet forbrukerjournalistikk innen trening, helse og motor, i tillegg til nyhetsdokumentarer, portretter og på innsiden-reportasjer. I tillegg får man tilgang til E-avisa - den digitale papiravisa - og alle artiklene fra Magasinet.

- Det er veldig kult at vi øker så kraftig i et mediemarked der avisenes premiumtjenester også har konkurranse om forbrukernes gunst fra andre typer aktører som Netflix, Spotify og Twitch, sier Jonas Pettersen, redaksjonssjef for Dagbladet Pluss.

Satser videre

34 prosent av det norske folk er villige til å betale for journalistikk, ifølge Reuters Institutes forskningsrapport Digital News Report 2019.

- Det er en tillitserklæring man ikke finner noe annet sted i verden. Vi er veldig glade for at Dagbladet Pluss' abonnenter vil betale for unik og grundig journalistikk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer