Dagbladet satser mer på kunst og arkitektur

Får 150 000 kroner fra Fritt Ord.

FÅR STØTTE: Dagbladet mottar 150 000 kroner fra Fritt Ord for å dekke kunst og arkitektur/byutvikling på en grundig måte. Kulturredaktør Geir Ramnefjell sier at avisen blant annet ønsker å skrive mer om særtrekkene ved stedsutviklingen i flere norske byer. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
FÅR STØTTE: Dagbladet mottar 150 000 kroner fra Fritt Ord for å dekke kunst og arkitektur/byutvikling på en grundig måte. Kulturredaktør Geir Ramnefjell sier at avisen blant annet ønsker å skrive mer om særtrekkene ved stedsutviklingen i flere norske byer. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fritt Ord ønsker å gi norske medier økonomisk støtte til ulike redaksjonelle prosjekter. Dette fordi den nye digitale mediesituasjonen med fallende inntekter utgjør en stor utfordring for journalistikken.

Kunst og arkitektur Dagbladet har lange tradisjoner med å dekke kulturfeltet på en grundig og bred måte, ikke minst kunst og arkitektur. Nå ønsker avisa å satse ytterligere på dette feltet.

I dag ble det kjent at Dagbladet mottar 150 000 kroner fra Fritt Ord for å satse på kunst og arkitektur/byutvikling.

Dagbladets kulturredaktør Geir Ramnefjell er glad for at Fritt Ord er positiv til avisas søknad om støtte. Tidligere i år fikk Dagbladet 200 000 kroner av Fritt ord for å kunne satse mer på å anmelde sakprosa.

Følge utviklingen Det betyr at Dagbladets kunstskribent Arve Rød og Mikael Godø, som skriver om arkitektur, vil kunne fordype seg og reise mer, både inn- og utland, for å anmelde, se på strømninger og stille kritiske spørsmål til utviklingen.

- Vi ønsker å skrive mer om hva som foregår utenfor Oslo, om særtrekkene ved stedsutviklingen i Bergen, Stavanger, Trondheim, Tromsø - med tilhørende regioner, sier Ramnefjell.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer