GIR UT TV-BILAG: Anmelder og litteraturansvarlig Marie Kleve, anmelder Christopher Pahle og kulturredaktør Sigrid Hvidsten gleder seg til det ukentlige tv-bilaget som lanseres førstkommende fredag. Hver fredag skal Dagbladet servere leserne en ukentlig tv-guide, intervjuer, anmeldelser og kommentarer vedrørende tv-ens verden.
Foto: Nina Hansen / Dagbladet
GIR UT TV-BILAG: Anmelder og litteraturansvarlig Marie Kleve, anmelder Christopher Pahle og kulturredaktør Sigrid Hvidsten gleder seg til det ukentlige tv-bilaget som lanseres førstkommende fredag. Hver fredag skal Dagbladet servere leserne en ukentlig tv-guide, intervjuer, anmeldelser og kommentarer vedrørende tv-ens verden. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

Dagbladet satser på tv-magasin

- Den ultimate guiden til lesernes tv-hverdag, sier kulturredaktør Sigrid Hvidsten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Førstkommende fredag lanserer Dagbladet et flunkende nytt tv-magasin. Magasinet vil bestå av tv-tablået for hele den kommende uka. I tillegg kommer guiding og tips, samt redaksjonelt stoff som intervjuer, kommentarer og anmeldelser.

Kulturredaktør Sigrid Hvidsten gleder seg til å kunne tilby leserne god oversikt i tv-hverdagen.

- Det viktigste er at leserne her får tv-tablået for hele den kommende uka. I tillegg får de tips, anmeldelser, kommentarer og intervjuer. Vi vet at leserne våre er utrolige opptatte av hva som skjer på tv, og at de elsker å diskutere hva de så i går, sier hun.

Bilaget, som kan nappes ut og beholdes hele uka, kommer i tillegg til den løpende tv-dekningen på papir og nett.

Hele uka Hvidsten forklarer at dette er en del av en større tv-satsing som Dagbladet nå går inn for.

- Vi vet at våre lesere er opptatt av hva som skjer på de klassiske tv-kanalene. Mange av dem ser bare på nettopp dette, men vi skal selvfølgelig rette blikket mot hva som skjer på strømmetjenestene også, forteller hun.

Nye anmeldere For å levere det beste produktet, har to nye anmeldere blitt hyra inn. Marie Kleve, litteraturansvarlig i Dagbladet, er én av dem.

- Marie har en egen evne til å se aktuelle problemstillinger fra en ny vinkel. Det er en kjemperessurs, forteller Hvidsten.

Christopher Pahle er også ny anmelder. Hvidsten omtaler ham som «språksikker, dyktig og informativ». Pahle har over ti års erfaring fra den norske tv-bransjen, og har jobbet med manus til blant annet «Costa del Kongsvik» og «Märtha: The Musical».

Han sier han gleder seg til å ta del i Dagbladets tv-satsing.

NY ANMELDER: Christopher Pahle er ny tv-anmelder i Dagbladet. Han har over ti års erfaring fra den norske tv-bransjen, og oppdatere Dagbladets lesere på hva som er «hot or not» i tv-verden.
Foto: Nina Hansen / Dagbladet
NY ANMELDER: Christopher Pahle er ny tv-anmelder i Dagbladet. Han har over ti års erfaring fra den norske tv-bransjen, og oppdatere Dagbladets lesere på hva som er «hot or not» i tv-verden. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

- Dette er en viktig del av kulturen vår som vi absolutt må satse mer på. Det har vært merkelig lite fokus på tv i forhold til hvor mange mennesker som bryr seg om det, mener Pahle.

- Altetende Til tross for at han kommer til å fortsette med å jobbe som manusforfatter, lover han å holde seg habil.

- Jeg skal nok passe godt på. Anmeldelsene mine vil dreie seg om både norske og utenlandske serier, forklarer han og ler.

På spørsmål om hva han selv liker av tv, kommer det fram at han er en allsidig mann.

- Det jeg brenner aller mest for er helt klart drama og humor. Det skal likevel sies at jeg er ganske altetende. Hvis det er bra nok, kan jeg digge reality. Ta «Paradise Hotel» for eksempel. Det er uten tvil et av de beste tv-programmene her til lands, påpeker han.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer