Dagbladet-slakten: - Traff meg hardt

Elisabeth Nordeng sier hun ikke var forberedt på Dagbladets slakt av boka «Sensitive barn», som hun skrev sammen med Märtha Louise.

HARD MEDFART: Elisabeth Nordeng og Märtha Louise under lanseringen av boka «Sensitive barn» i fjor, ei bok som fikk ener på terningen av Dagbladets anmelder. Foto: Jørn H. Moen
HARD MEDFART: Elisabeth Nordeng og Märtha Louise under lanseringen av boka «Sensitive barn» i fjor, ei bok som fikk ener på terningen av Dagbladets anmelder. Foto: Jørn H. Moen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Elisabeth Nordeng (51), Märtha Louises mangeåring samarbeidspartner og venninne, kom i dag med boka «50 under fullmånen».

Der forteller hun blant annet om bruddet med Märtha Louise (48), samt ryktene om at de to hadde et forhold.

For første gang kommenterer Nordeng også totalslakten av boka «Sensitive barn», som Märtha Louise og Nordeng ga ut sammen for rundt et år siden.

Dagbladets anmelder Cathrine kalte hele bokprosjektet noe møl, og trillet én på terningen. Anmeldelsen var tung å bære for Nordeng, forteller hun til Dagbladet.

- Etter slakten måtte jeg gå en del runder med meg selv. Jeg kjente at det påvirket meg veldig. Hun (Krøger) gikk veldig etter meg, og traff det såreste punktet av dem alle: meg som mamma, sier Nordeng.

- Hun sa jeg hadde utlevert mine egne barn for mye. Det er selvsagt en hårfin balanse, og jeg er veldig vant med å utlevere meg selv personlig – om jeg så holder foredrag eller skrive bok. Men denne gangen var jeg ikke forberedt på kritikken. Jeg sto ikke støtt, og det ble tungt. Jeg hadde heldigvis gode folk rundt meg, sier hun, og tilføyer at prinsessa også var god å ha i den perioden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer