Dagbladet søker 3000 nye bokanmeldere

Nå kan du både anmelde og kjøpe bøker her på Dagbladet.no.

KOLLEGA: På kontoret sitt sitter Fredrik Wandrup og skriver en sak med tips og råd til nye anmelderkollegaer her på Dagbladet.no. Nå kan du bli en av dem. Foto: Bjørn Langsem/DAGBLADET.
KOLLEGA: På kontoret sitt sitter Fredrik Wandrup og skriver en sak med tips og råd til nye anmelderkollegaer her på Dagbladet.no. Nå kan du bli en av dem. Foto: Bjørn Langsem/DAGBLADET. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Les også:• Wandrups anmelderskole• Velkommen til vår nye boksatsing

Har du irritert deg grønn over anmeldere som slakter favorittforfatteren din? Tenkt at dette kan du da virkelig gjøre mye bedre selv?

Vel, nå får du sjansen.

I forbindelse med en kraftig oppussing av Dagbladets litteratursider på nett lanserer vi i dag vår nye bokportal på www.db.no/litteratur.

- Dagbladet har en rik og lang tradisjon når det gjelder bokanmeldelser og litteraturstoff. Med denne satsingen kommer bokstoffet tydeligere til syne også på nettet. Jeg håper våre mange entusiastiske lesere vil benytte seg av denne portalen, sier Fredrik Wandrup, litteraturansvarlig i Dagbladet.

På den nye bokportalen finner du alt av Dagbladets litteraturnyheter og anmeldelser. Og på toppen av det hele: Nå kan du også anmelde selv.

Sammen med våre skribenter kan du gi ris eller ros til bøkene som til enhver tid ligger på Dagbladets boklister. Det er tre ulike bestselgerlister: Én for skjønnlitteratur, én for generell litteratur og én for pocketbøker.

Tettere innpå leserne Via en lenke ved de aktuelle bøkene kommer du til Dagbladets anmeldelse. Under denne kan du dele dine tanker. Tjenesten er gratis.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.