Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Dagbladet styrker satsingen på nyheter - ansetter fem nye

- Det er ekstremt viktig for oss å levere gode saker døgnet rundt.

ST'YRKER REDAKSJONEN: Nyhetsredaktør Frode Hansen (t.v.) og sjefredaktør Alexandra Beverfjord styrker Dagbladets satsing på nyheter. Foto: Jørn H. Moen
ST'YRKER REDAKSJONEN: Nyhetsredaktør Frode Hansen (t.v.) og sjefredaktør Alexandra Beverfjord styrker Dagbladets satsing på nyheter. Foto: Jørn H. Moen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oppdaterte nyheter til enhver tid blir stadig viktigere for Dagbladets lesere.

Derfor styrker Dagbladet nyhetsavdelingen ved å ansette fem nye journalister i fast stilling.

- Dette er en viktig del av det strategiske arbeidet fremover. Det er ekstremt viktig for oss å levere gode saker døgnet rundt. Leserne og seerne våre forventer at vi er oppdaterte, samtidig som vi leverer hardtslående og avslørende journalistikk, sier nyhetsredaktør Frode Hansen.

GIRER OPP: Nyhetsredaktør Frode Hansen utvider for å få en mer slagkraftig nyhetsavdeling. Foto: Lars Eivind Bones
GIRER OPP: Nyhetsredaktør Frode Hansen utvider for å få en mer slagkraftig nyhetsavdeling. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer

Døgnet rundt er Dagbladet bemannet med nyhetsreportere som følger med på det siste som skjer, både i Norge og internasjonalt. Nyhetsavdelingen leverer også til Dagbladet Pluss, som snart er oppe i 70 000 abonnenter.

De nye lesertallene for norske medier, som kom i september, viser at Dagbladet er landets nest største nyhetsmedium på mobil, bak VG og etterfulgt av TV2.

Ifølge lesertallene fra MBL har Dagbladet i alle kanaler totalt 932 500 daglige lesere, skriver Journalisten.

- Vi jobber hardt hver eneste dag for å være den beste nyhetsdestinasjonen i landet. Tilbudet vi leverer til leserne og seerne blir godt brukt. Vi er blant de største nyhetsnettstedene i Norge. Med de fem nye på laget utvider vi nyhetsavdelingen for å bli enda mer slagkraftig. Vi skal gi full gass fremover, sier nyhetsredaktøren.

De fem nyansatte er:

Audun Hageskal (32): Hageskal har vært i et vikariat på nyhetsavdelingen siden januar 2018. Før det drev han sitt egne nettmagasin, Divergent, i to år. Han har ti års fartstid som journalist fra en rekke lokalaviser, blant andre Bergens Tidende, Sysla og Adresseavisen.

Trym Mogen (25): Mogen har vært tilknyttet Dagbladet siden han kom inn som praksiselev i 2013. Han ble fast ansatt som nattevakt i 53-prosentstilling i august 2016. Han har i løpet av tida i Dagbladet vært sentral i dekningen av en rekke store krimsaker, blant annet Eirik Jensen-saken. Han har bakgrunn fra Rjukan Arbeiderblad.

Jenny Mina Rødahl (27): Rødahl kommer fra en prosjektstilling i «Litt Sunnere» i Aller Medias mat-satsning. Før hun kom til Aller var Rødahl fast ansatt som helsejournalist og SEO-optimaliserer i Klikk.no, Egmont.

Jesper Nordahl Finsveen (25): Finsveen kom første gang til Dagbladet i 2014, som praksiselev og jobbet de tre neste årene som tilkallingsvikar på nyhet. I vår kom han tilbake til Dagbladet i fast 53-prosentstilling som nattevakt.

Nicolai Eriksen (28): Eriksen kom til Dagbladet som praksiselev høsten 2014, og har siden vært tilknyttet nyhetsavdelingen i diverse vikariater. I mars 2017 ble han fast ansatt i 53 prosent-stilling som nattevakt. Eriksen har i løpet av tida i Dagbladet vært sentral i dekningen av president Donald Trump og andre internasjonale, storpolitiske saker

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!