Dagbladet.no Norges nest største nettsted

Klatrer opp på sølvplassen.

- Alle som jobber i Dagbladet.no er svært glade for denne plasseringen. Ekstra gledelig er det selvsagt at den kommer i en uke med svært store nyheter, som krigen i Georgia og oppstarten på OL. Det betyr at leserne nå går til Dagbladet.no når de store nyhetene skjer, sier redaktør Morten Øverbye i Dagbladet.no.

Den offisielle topplista for Norges største nettsteder fra Norsk Gallup, viser at Dagbladet.no var Norges nest største nettsted forrige uke med nesten 1,6 millioner unike brukere.

Nyheter gir flere lesere

- Vi har jobbet hardt med å være best på de store nyhetene, og dette ser det nå ut til at leserne gir oss uttelling for, sier Øverbye.

Dagbladet.no ble i 2007 kåret til årets nettsted, og har høstet internasjonale priser for sine tjenester. Både layout på forsider og artikler, reisetips.no, vår mobilutgave og den store videospilleren som er integrert i artiklene har Dagbladet.no fått priser for. I tillegg har vi i år gjort den kanskje største omleggingen av designet på nettsiden, noensinne.

- Denne plasseringen er ikke våre journalister alene om å ha æren for. Vår svært dyktige utviklingsavdeling har sørget for at Dagbladet.no er ledende i nyhetsdesign på internett. Vi skal heller ikke glemme leserne, som hver dag er med på å gjøre journalistikken vår bedre gjennom sine leserkommentarer, sier Øverbye.

- Jobber for å bli bedre

Utover høsten kommer det flere forbedringer på Dagbladet.no, blant annet en oppfrisking av layout på forsiden.

OPP PÅ SØLVPLASS:  Redaktør Morten Øverbye sier leserne kommer til Dagbladet.no når det er store hendelser. Foto: Steinar Buholm
OPP PÅ SØLVPLASS: Redaktør Morten Øverbye sier leserne kommer til Dagbladet.no når det er store hendelser. Foto: Steinar Buholm Vis mer

- Vi jobber stadig for å bli bedre. I løpet av høsten kommer vi til å lansere flere nye prosjekter som vil gjøre det enda mer interessant å være leser på Dagbladet.no. Vi jobber også løpende for å utvikle journalistikken og sørge for at de største sakene er best på Dagbladet.no, sier Øverbye.

Dagbladet.no har i tillegg til å åpne for at leserne kan kommentere sakene, også en tjeneste som gjør at vi gir trafikk tilbake til de som blogger om oss. Nederst i hver artikkel kan du linke din blogg opp til artikkelen du skriver om, og vi viser denne linken i artikkelen.

- Vi ønsker ikke minst, å trekke leserne enda tettere inn i all journalistikk vi lager, sier Øverbye.

Akkurat nå kan du vinne en iPhone om du setter Dagbladet.no som startside.
Om du vil sette Dagbladet.no som startide, så trykk her!

Dagbladet.no Norges nest største nettsted
ÅRETS NETTAVIS: Her fronter ansvarlig redaktør i Dagbladet, Anne Aasheim, store deler av staben etter at Dagbladet.no ble kåret til årets nettavis.