Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Dagbladet.no over to millioner!

Voldsom trafikkvekst i høst.

FEIRET MED KAKE OG MOZELL:  Hele Dagbladet.no-gjengen feiret rekorden med kake og mozell. Foto: AGNETE BRUN
FEIRET MED KAKE OG MOZELL: Hele Dagbladet.no-gjengen feiret rekorden med kake og mozell. Foto: AGNETE BRUN Vis mer

Store nyheter gjør Dagbladet.no litt større hver gang. og sist uke passerte vi to millioner unike brukere for første gang.

Også uka før var ny rekord med 1.989.008 unike brukere, og for sikkerhets skyld var det ny rekord uka før den igjen også, med 1.938.968 på de offisielle målingene hos Norsk Gallup.

- Redaksjon og utviklingsavdeling i Dagbladet.no har jobbet hardt for å sørge for at våre lesere får Norges beste nyhetstjeneste, sier redaktør Morten Øverbye i Dagbladet.no.

Og store nyheter gir trafikktopper på Dagbladet.no, og etter trafikktoppene stabiliserer trafikken seg på et høyere trafikknivå.
Slik har det vært i flere år.

Her er topp 11

 Her er de dagene Dagbladet.no har hatt mest trafikk noen gang:

• 15. oktober 2008 legges skattetallene fram. Dagbladet.nos utviklingsavdeling har igjen laget det beste skattesøket.

 26. mars 2008 kollapser en boligblokk i Ålesund.

• 5. november 2008 går har USA valgt Barack Obama til sin nye president.

• 11. november 2008 er det en bred nyhetsdag som toppes av at skijentene får pepper for en video de har laget.

• 10. november 2008 er dagen etter dødsbrannen i Drammen.

• 19. mai 2008 dør NRKs profilerte sportskommentator Kjell Kristian Rike.

4. november 2008 går USA til valg for å velge etterfølgeren til George W. Bush.

• 13. oktober 2008 er det en bred nyhetsdag med mange hendelser, blant annet saken om at en politimann ble vitne til at en bilfører kjørte på en kvinne i Larvik, samt  renter og kritikk av Åge Hareide og en påstått kidnapping i Skien.

6. november 2008 stuper Oslo Børs nesten ti prosent, og vi har en artikkel om æresdrap.

• 12. november i år hadde vi også voldsom trafikk med et bredt nyhetsbilde med blant annet saken om kvinnen som ble blindet av sin sjalu eksmann.

• 7. oktober i år la finansminister Kristin Halvorsen fram regjeringens forslag til statsbudsjett for 2009.

Voldsom økning i høst

Ni av de 11 mest trafikkerte dagene på Dagbladet.no har altså kommet i oktober og november, og alle toppdagene er i 2008.
Og tre av dem er i forrige uke, og redaktør Morten Øverbye i Dagbladet.no mener han har forklaringen.

- Vi har jobbet mye med å sette standard for hvordan de største nyhetene skal dekkes på nett. At vi nå setter rekord uke etter uke, etter uke, er et resultat av dette. Vi ser at leserne kommer til oss for de store nyhetene, sier Øverbye.

Satser på nyheter, sport og underholdning

- Hva satser Dagbladet.no på framover?

- Vi går videre på den oppskriften vi har. Dagbladet.no skal være best på de største sakene innenfor nyheter, sport og underholdning. Du skal ikke være oppdatert på nyhetsbildet og nyhetene alle snakker om før du har vært innom oss, sier redaktøren på nett.

Og legger til:

- I tillegg har vi noen store overraskelser på lager, som kommer utover nå i november, desember og januar. De som følger med på Dagbladet.no blir også først til å få disse nyhetene.

Gi oss gjerne ris og ros i kommentarfeltet under, eller send en epost til redaktør Morten Øverbye, morten@db.no, eller til meg, Jon R. Hammerfjeld, jrh@db.no.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling