Dagbladet.no vant gull

Fikk pris for beste reportasje og årets innovasjonsnettsted.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Vinner av Årets reportasje var videojournalist Øistein Norum Monsen for artikkelen «På speeddate med Afrika».- Dette var både overraskende og kult, sier en stolt Norum Monsen.

Prisene ble delt ut på Nordiske mediedager

- Ikke planlagt- Denne serien føler jeg ble laget i Dagbladets ånd. Slik jeg ser det, består avisen av veldig spennende og kreative mennesker, som har evnene til å snu seg og tenke nye løsninger når man har behov for det, sier Monsen.

- Denne reiseserien var ikke planlaget og det var ingen som visste hvordan den skulle bli. Derfor er det spesielt artig å vinne prisen for årets reportasje for en sak jeg overhodet ikke visste om skulle bli noe av i det hele tatt, sier Monsen.

- På vegne av Dagbladet synes jeg det er veldig fortjent å vi tar hjem en nettpris. Til tross for motgang har alle ledd i Dagbladets organisasjon, ikke minst nettet, holdt hodet høyt. Og det er på vegne av Dagbladet som helhet at jeg er glad i dag, sier Monsen.

KystkartetDagbladet.no's «Kystkartet» fikk også pris for «årets innovasjonsnettsted». På siden kan du følge skipstrafikk direkte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer