Dagbladet.no viser Sundførs releasekonsert

Fredag kan du se hele Susanne Sundførs lukkede konsert fra Parkteateret i Oslo på DBtv

Konsert på DBtv: Susanne Sundfør har akkurat gitt ut nok et kritikerrost album. På fredag byr vi på konsert med Sundfør på Dagbladet.no. Foto: Sveinung U. Ystad/Dagbladet
Konsert på DBtv: Susanne Sundfør har akkurat gitt ut nok et kritikerrost album. På fredag byr vi på konsert med Sundfør på Dagbladet.no. Foto: Sveinung U. Ystad/DagbladetVis mer

Den bejublede artisten Susanne Sundfør (26) fra Haugesund slapp denne uken albumet «The Silicone Veil» til svært gode kritikker. Dagbladets anmelder ga albumet terningkast fem, og mener plata beviser at Sundfør er en artist av et kaliber utenom det vanlige.

«White Foxes», den første singelen fra «The Silicone Veil», er allerede blitt utropt til årets beste norske låt av Lydverket på NRK.

I går spilte Sundfør en lukket releasekonsert på Parkteateret i Oslo, og Dagbladet legger hele konserten gratis ut for streaming på våre nettsider kommende fredag.

Hennes forrige album, «The Brothel», er solgt i 44 000 eksemplarer, og Sundfør ble tildelt Spellemannpris i klassen «Populærkomponist» for albumet. Sundfør er også kjent som en framifrå liveartist, og konsertene hennes blir stort sett hyllet av landets anmelderkorps.

Se video og intervju med Sundfør fra forberedelsene til konserten på Dagbladet.no i morgen.