Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Strømmetips uke 13

Dagbladets anmelder har talt:  Dette bør du se på tv denne helga

Judd Apatow-spesial.

Foto: Netflix
Foto: Netflix Vis mer

«Love» – Netflix

Superprodusenten Judd Apatow, mannen bak filmer som «The 40 year old virgin» og «Superbad» har virkelig satt sitt preg på det siste tiårets humorserier. Nå er andre sesong av «Love» ute, en Woody Allen’sk dekonstruksjon av moderne dating og kjærlighet, sett gjennom øynene til Gus (Paul Rust) og Mickey (Gillian Jacobs).

«Crashing» – HBO

Apatow har også bedrevet fødselshjelp på denne ferske serien skapt av hovedrolleinnehaver Pete Holmes, som spiller en mislykket versjon av seg selv – en standupkomiker som aldri helt får det til. Når han dumpes av kjæresten blir han husgjest hos diverse amerikanske komikere, i gjesteroller som seg selv.

Foto: HBO
Foto: HBO Vis mer

«Girls» – HBO

Apatow produserer her også, men «Girls» er først og fremst Lena Dunhams avkom. Vi er nå inne i siste halvdel av avslutningssesongen om de fire ufordragelig selvopptatte venninnene i New York. Som kulturelt fenomen er serien kanskje ikke like framtredende lenger, men kvaliteten er helt på høyden med tidligere sesonger.

Foto: HBO
Foto: HBO Vis mer