Litteratur

Dagbladets anmeldere: Her er våre bokfavoritter fra 2018

Vikingdrama fra virkelighet, omdiskutert bok om jødedeportasjon, verdens flotteste fugler og smertefull bok om å miste sønnen.

FAVORITTER: Noen av bøkene som Dagbladets anmeldere har plukket ut blant sine favoritter fra året som gikk. Foto: Forlagene
FAVORITTER: Noen av bøkene som Dagbladets anmeldere har plukket ut blant sine favoritter fra året som gikk. Foto: Forlagene Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Per Petterson: «Menn i min situasjon»

Ut på de svingete, ofte mørke veiene i østlandsområdet sitter en mann bak rattet. Arvid Jansen, mer rastløs enn noensinne. Hvor går veien nå, etter at ideologier og ekteskap er gått fløyten? En førsteklasses roman, med språklig trøkk og flyt, en mental odysse igjennom Oslos dystre oaser.

Helge Torvund: «Tidslys»

Ut i lyset, det du trenger og som denne poeten viser deg at finnes. Ordene kommer med morgener som mot alle odds stiger i horisonten. Et vidt landskap, der dikteren søker et hjem, mens han favner verden. Annet kan vi ikke, den er det eneste vi har.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer