Dagbladets filmklubb viser «Allierte»

Vil du se filmen før alle andre?

DEN OMDISKUTERTE BRAD PITT-FILMEN: Filmen «Allierte» har Brad Pitt og Marion Cotillard som hovedrolleinnehavere. Video: Paramount Pictures Vis mer

(Dagbladet): I den romantiske dramatrilleren «Allierte», som har kinopremiere i Norge 25. november, spiller Brad Pitt og Marion Cotillard et forelsket ektepar i tiden før andre verdenskrig.

Handlingen utspiller seg i 1942. Brad Pitt spiller en spion som forelsker seg i en fransk agent (Marion Cotillard) under et farlig oppdrag i Casablanca. Men etter at de er gift får han vite at hun kanskje ikke er den hun har utgitt seg for å være.

I etterkant av innspillingen av filmen svirret det rykter om at Pitt var far til Cotillards kommende barn. Ryktene gikk så langt at Marion Cotillard selv gikk offentlig ut og avfeiet alt.

- Jeg er ikke vant til å kommentere ting som dette, eller ta slike ting seriøst, men denne situasjonen går utover folk jeg er glad i, så jeg er nødt til å si noe, skrev Cotillard på sin instagramkonto og forsikret alle om at hennes egen mann, skuespilleren Guillaume Canet, er faren til hennes sønn, og babyen hun venter.

Dagbladets filmklubb viser filmen på Vika kino i Oslo torsdag 24. november klokken 18. Samme dag og tid vises filmen også på Magnus Barfot kinosenter i Bergen.

Er du medlem i Dagbladets filmklubb kan du få billett til førpremieren for fem kroner.

Er du ikke medlem i Dagbladets filmklubb, ser du under hvordan du melder deg inn (og ut).