Dagbladets merkevare?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DAGBLADET HADDE

onsdag den 21. april, under overskriften «FrPs egen merkevare», en fullstendig feilslått lederartikkel. Den tok for seg mitt utspill om at kriminalitet og innvandring kan bli aktuelle valgkampsaker for FrP i 2005. Lederartikkelen karakteriserte mitt utspill som en usmakelig blanding av rasisme og påtatt ansvarlighet. Det er en så grov påstand at den ikke kan stå uimotsagt.

Mitt utspill handler nemlig ikke om noe av det Dagbladet påstår det gjør. Jeg har påpekt at Fremskrittspartiet er opptatt av å bekjempe en stadig økende kriminalitet, samtidig som vi også vil endre den særnorske naive innvandringspolitikken.

Dette vil sannsynligvis være to av de temaene FrP vil satse på i den kommende valgkampen. Både fordi dette er temaer som alltid har vært viktige for oss, men selvfølgelig også fordi vi ser at stadige flere og flere velgere etterspør vår løsninger på disse problemrådene.

Det er noe grunnleggende galt i det norske samfunnet, når det er slik at hver gang det blir presentert fakta omkring innvandrere og kriminalitet, så går store deler av norsk media amok med et fullstendig uriktig rasiststempel. Det Dagbladet gjør er ikke noe annet enn et simpelt forsøk på å kneble en debatt om hvordan vi skal forholde oss til temaet. For det er ingen tvil om at koblingen mellom en slapp kriminalpolitikk og en naiv asylpolitikk har gitt oss utfordringer vi ikke kan velge å overse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer