17.mai om noen år nedtegnet for deg i dag:

Dagen derpå er også helnorsk

De norske verdiene vant også i år fordi ungene gikk med gassmasker laget av norske råvarer for norske forhold

SLIK SKAL DET VÆRE: Dette bildet er fra balkongen etter at aur pair-toget hadde passert i går, storslagent sier vår utsendte medarbeider. Foto: Anita Arntzen.
SLIK SKAL DET VÆRE: Dette bildet er fra balkongen etter at aur pair-toget hadde passert i går, storslagent sier vår utsendte medarbeider. Foto: Anita Arntzen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

18. mai noen år fram i tid. Dagbladet er under en meget streng kontroll, men vi tjener masse norske penger fordi vi skriver det den norske regjeringen vil. Det samme skjer selvsagt med Aftenposten (de har jo vært lydige siden krigen), BT og NRK (streikeretten er for lengst avskaffet). Norske Resett er størst i landet. En av deres 13500 norske ansatte har skrevet denne flotte norske pressemeldingen på vegne av partiet som bestemmer hva vi norske nordmenn fikk lov til å gjøre på den norske nasjonaldagen, altså i går. Vi bringer et utdrag fra RegjeringenResett.no:

Hurra. Det ble en formidabel 17. mai. Norske hurra. På Karl Johan med det blonde barnebunadstoget som ormet seg (norsk buorm) seg oppover nydelige og norske Karl Johan. Alle fikk heliumballonger, norsk brus, norske pølser, norske flagg og det var storveis å se at barna brukte de norske gassmaskene i rødt, hvitt og blått, utviklet av Norske Skog. Her er det faktisk norske muligheter for storeksport til andre land ettersom de norske gassmasker for norske barn er en næring i vekst. Blant annet fordi de norske maskene har norske 6D-skjermer og fungerer optimalt både i norsk sol og norsk regn. De har også ekstremt god norsk lyd (toppanmeldelse i D2) der det vises 17. mai-tog fra den gang Norge var fritt for, ja de vet.

Vi berømmer også det norske korpset som spilte den norske nasjonalsangen selv om det måtte innhentes inn en helsvensk tubaspiller, og ei drillpike fra Finland, ettersom våre norske barn ikke orket i år. Vi opplyser også om at de norske 17. mai-talene kanskje var bedre enn på mange år, spesielt nede på Tjuvholmen der det også ble arrangert et russetog med lystbåter (70 fot og over) til norske Hovedøya.

Au Pair-toget i Madserud alle ble også en norsk suksess. Mange tror at dette toget er for å vise hvordan de rike har det, dette er feil. Au Pair-toget er en god norsk tradisjon der de filmer de norske ungene, mens deres norske mor og norske far slapper av på landstedet. Hørte vi ektefølt hurra dagen derpå.

Skrive til oss? Send innlegg her

Tekstlengde:

  • Kronikk: 5000 tegn
  • Hovedinnlegg: 3600 tegn
  • Underinnlegg: 2800 tegn

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer