Dagens farge

I "Rød på Blå" gjør klubben som kameleonen, skifter farge etter dagens agenda. På Arbeidernes dag blir det et variert program i det røde spekteret på fargeskalaen.

Petter Width Kristiansen, skuespiller ved Den Nationale Scene, og Vera Micaelsen fra NRK skal lose de oppmøtte gjennom kvelden.

Det er flere musikalske poster som står på programmet. Jazz med Ketil Gutvik og Marvin Charles, rock med Goo-men, som har medlemmer fra Cato Salsa Experience, Cinnamoon, Magnetic Tapes og Driver, og visesang i anledning Rudolf Nilsens 100-årsdag. DJ Malin fra Frie Former/Ladies at Work er kveldens dj, og fyller eventuelle tomrom med smakebiter fra vinylsamlingen.

Arbeidernes dag er en dag for appeller, og i løpet av kvelden vil disse entre talerstolen: Gunnhild Johansen fra Norsk Kommuneforbund, Tore Linné Eriksen fra U-landsstudiet på HiO, og Magnus E. Marsdal fra Klassekampen.

"Rød på Blå" ble arrangert for første gang i fjor, og var såpass vellykket at 1. Mai-festen gjentas i år. Det er studentorganisajonen Rød Front som står for arrangementet, med ønske om å samle folk på dagen. Det gjelder alle politisk interesserte, men kanskje spesielt venstresiden.

Les mer om Rød på Blå på sidene til Rød Front.