Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Dagsland ønsker dialog

Sigvart Dagsland ønsker dialog med dem som presset Oslo Gospel Choir til å trekke seg fra kristenfolkets nyttårskonsert i Oslo Spektrum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Boikotter TV-pastor

Norsk Luthersk Misjonssamband og Ungdom i Oppdrag nekter å opptre på felleskonserten «2000+» hvis Oslo Gospel Choir deltar. Konserten skal etter planen samle hele Kristen-Norge 1. nyttårsdag. Årsaken til konflikten er at koret har en homofil manager. Gospelkoret trakk seg torsdag for å hindre splid blant deltakerne. Dagsland mener det er bra at konflikten kommer fram i lyset.

- De som står bak dette praktiserer ikke kjærlighetsbudskapet. At de stenger noen ute er en alvorlig sak, og de går langt over streken, sier Dagsland. Han har ikke selv vurdert å boikotte konserten.

Pastor og programleder Egil Svartdahl er også invitert til å forkynne på «2000+», men mener at han ikke kan kobles til presset mot gospelkoret.