Dagsrevyens nye drakt

Litt lysere i fargen, litt løsere i formen - med skrålinjet grafikkvignett dansende på en dyp, fire fjerdedels backbeatgroove kommer den nye Dagsrevyen til en skjerm nær deg mandag kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Og Dagsrevyen, nå med to programledere i blå-mot-turkise omgivelser, er bare en av nyhetssatsingene på en dag som begynner med fem kvarter Morgennytt klokka sju og introduserer tre kvarter Nyhetsblikk på NRK2 klokka 20.10. Nyhetskrigen skal vinnes, Dagsrevyen er det nyarmerte flaggskipet, og skal styrke både stillingen som landets ledende nyhetssending og NRKs rolle som selve tungvekteren blant norske medier med en nydesignet nyhetsbredside.

Før helga sitret det som i en turbinhall i den store nyhetsredaksjonen på Marienlyst. Mens første nyhetspar ut, Nina Owing og Ingolf Håkon Teigene , jobbet skulder ved skulder ved pultene sine, gjennomførte Gry Blekastad Almås og Christian Borch lissomsendinger i det nye studioet, og bedyret at «dette skal gå bra, men det er veldig mye å holde styr på». Det tredje nyhetsparet, Ingvild Bryn og Einar Lunde , hadde fri, men til gjengjeld var prosjektleder Lene Einang Flach tilsynelatende overalt, tre dager før målgang på et løp hun startet i mars. Selv Dagsrevy-boss Viggo Johansen røpet visse sprekker i uforstyrreligheten, og mandagens produsent, Anders Taylor Larsen , innrømmet at han var like nervøs som alle andre. Alt var med andre ord som det skulle være.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer