Dahle, Gro

Bibliografi:

  • Djeveltanna (barnebok) 2004
  • Sinna mann (barnebok) 2003
  • Snill (barnebok) 2002
  • Loop (korttekster) 2001
  • Fem vinder over Tamalon (roman) 2001
  • Fem vinder over Tavalon (barnebok) 2001
  • Jobs bok (gjendiktning) 2000
  • Bak Mumme bor Moni (barnebok m/Svein Nyhus) 2000
  • Hemmeligheten til fru Plomme (barnebok m/Svein Nyhus) 1999
  • Album (gavebok m/Lars Elling) 1999
  • Den helt vidunderlige grisen Nøffi (barnebok m/Sven Nyhus) 1998
  • Karneval: dikt i utvalg 1987-1997 (dikt) 1998
  • Den grådige ungen (barnebok) 1997
  • Velkommen til speilet (gavebok m/Lars Elling) 1997
  • Simon og Kaia ser på video: en liten sutrebok (barnebok) 1996
  • Hundre tusen timer (dikt) 1996
  • Simon og Kaia kler på seg: en liten rampebok (barnebok) 1995
  • Inflammasjon (historier) 1995
  • Simon og Kaia tisser: en liten sinnabok (barnebok) 1994
  • Regnværsgåter (dikt) 1994
  • Skrivekurs for skrivelystne (fagbok) 1994
  • Simon og Kaia bader: en liten kranglebok (barnebok) 1993
  • Alexandrias aske (dikt, m/Lars Saabye Christensen, Paal-Helge Haugen og Thorvald Steen) 1993
  • Emilie og den umulige mamman (barnebok) 1992
  • Linneapasjonen (dikt) 1992
  • Pelsjegerliv (skjebnefortellinger) 1991
  • Apens evangelium (dikt) 1989
  • Fortellinger fra kombene (radioteater) 1988
  • Audiens (dikt) 1987