Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Dahle, Gro

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bibliografi:

  • Djeveltanna (barnebok) 2004
  • Sinna mann (barnebok) 2003
  • Snill (barnebok) 2002
  • Loop (korttekster) 2001
  • Fem vinder over Tamalon (roman) 2001
  • Fem vinder over Tavalon (barnebok) 2001
  • Jobs bok (gjendiktning) 2000
  • Bak Mumme bor Moni (barnebok m/Svein Nyhus) 2000
  • Hemmeligheten til fru Plomme (barnebok m/Svein Nyhus) 1999
  • Album (gavebok m/Lars Elling) 1999
  • Den helt vidunderlige grisen Nøffi (barnebok m/Sven Nyhus) 1998
  • Karneval: dikt i utvalg 1987-1997 (dikt) 1998
  • Den grådige ungen (barnebok) 1997
  • Velkommen til speilet (gavebok m/Lars Elling) 1997
  • Simon og Kaia ser på video: en liten sutrebok (barnebok) 1996
  • Hundre tusen timer (dikt) 1996
  • Simon og Kaia kler på seg: en liten rampebok (barnebok) 1995
  • Inflammasjon (historier) 1995
  • Simon og Kaia tisser: en liten sinnabok (barnebok) 1994
  • Regnværsgåter (dikt) 1994
  • Skrivekurs for skrivelystne (fagbok) 1994
  • Simon og Kaia bader: en liten kranglebok (barnebok) 1993
  • Alexandrias aske (dikt, m/Lars Saabye Christensen, Paal-Helge Haugen og Thorvald Steen) 1993
  • Emilie og den umulige mamman (barnebok) 1992
  • Linneapasjonen (dikt) 1992
  • Pelsjegerliv (skjebnefortellinger) 1991
  • Apens evangelium (dikt) 1989
  • Fortellinger fra kombene (radioteater) 1988
  • Audiens (dikt) 1987

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!