Dalende popularitet

Beckham måtte nøye seg med fjerde plass. Se hvem britene finner mest sexy.

Ifølge en stor kåring i det britiske magasinet Company er Hollywood-kjekkasen Brad Pitt jordas mest sexy mann.

Pitts kollega og medspiller i «Troja», Orlando Bloom, kommer på annenplass, med Nigel Harman fra såpeoperaen «Østkantfolk» på tredje. Beckham, som er kaptein på det engelske fotballandslaget, henvises til fjerdeplassen.

For to år siden tok Beckham førsteplassen på den tilsvarende målingen i Company, et blad som først og fremst retter seg mot yngre kvinner. I fjor var det bare popstjernen Justin Timberlake som greide å slå ham.

Storbritannias skravlemedier er selvsagt i full gang med å analysere hvorfor Beckham har falt helt ned til fjerdeplassen. De peker først og fremst på hans angivelige forhold til den tidligere «personlige assistenten» Rebecca Loos.

Brente straffespark i viktige landskamper mot Frankrike og England skal også ha kostet Beckham dyrt i popularitet, men det er først og fremst blant mannfolkene. Kvinnene liker på sin side ikke fotballstjernens glattbarberte hode og mange tatoveringer, blir det sagt.

(NTB)

HAR ALT:</B> Brad Pitt er en etablert skuespiller og er elsket og beundret av kvinner over hele verden.
SIDESPRANG ØDELA?</B> David og Victoria Beckham var lenge sett på som Englands mest perfekte par. Noe som de siste utroskaps-avsløringene har satt en effektiv stopper for, og gjort at David mistet sin plass som hele verdens sex-symbol.