Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Dame som Bob Dylan

Musikklegenden Bob Dylans liv skal filmatiseres. Men regissør Todd Haynes planlegger blant andre en kvinne og en farget 11-åring i rollen.

Den kvinnelige skuespilleren skal spille rollen som Dylan på 60-tallet. Regissør Todd Haynes ønsker å få fram de mange ansiktene som kjennetegner Dylans karakter. Hvem den kvinnelige Dylan-tolkeren er, holdes foreløpig hemmelig.

Det uvanlige valget er en av sju som skal spille de forskjellige epokene i Dylans 50 år som artist. Blant annet er en 11 år gammel farget gutt tiltenkt en av rollene.

Dylan har selv medvirket i to tidligere filmer om sin karriere. Don Alan Pennebaker fulgte Dylans solo-turné i England i 1965. Resultatet ble filmen «Don't Look Back» fra 1967. Ti år seinere regisserte Dylan selv dramaet «Renaldo and Clara».

<!--BTEK0--> FILMES: Dette er den virkelige Bob Dylan på 70-tallet. En kvinnelig skuespiller får rollen som Dylan på 60-tallet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media