Damer i drag

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Melonas» er et ukomplisert underholdningsprogram, der tre jenter fyker inn og ut av et utall roller i en lang rekke sketsjer på en halv time.

Det finnes ingen programleder, ingen studiosituasjon, ingen egentlige gjennomgangsfigurer. Hver sketsj står for seg selv, på sine egne premisser. Det skal gi 120 sketsjer og 240 roller på seks halvtimes programmer.

Stine Buer («Go'Elg», reporter i «Sommeråpent» i år), Kristin Skogheim og Pernille Sørensen skriver sitt eget materiale. Her er noen klare høydepunkter, som en usedvanlig lekk politibetjent på pressekonferanse, eller de tre jentene som vil lage dragshow (Jenter er jo flinkere til å være jenter enn gutter, er de ikke?) - samt scenen der kjæresten styrer unna både det å bli slått opp med og å måtte drikke rødvin ved å gråte seg til viljen sin. Andre sketsjer er mer på det jevne - noen blir dratt for lenge, mange mangler punchline og andre hadde tjent på tydeligere konflikter i scenene. Men gjennomgangssketsjen med uortodoks sekundering i Holmenkollen var uansett en klar treff. Og strømmen av påfunn er jevn, og flommen av sketsjer holder høy nok kvalitet til at helheten holder godt mål som torsdagsunderholdning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer