Damon og Wahlberg i boksekamp?

Beinhard boksing i «The Fighter».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): De gjorde suksess sammen i «The Departed», og nå ser det ut som om Mark Wahlberg og Matt Damon nok en gang møtes på det store lerretet.

Paramount vil nå lage filmen «The Fighter», et drama om bokseren «Irish» Micky Wards lange og harde vei mot verdensmestertittelen i lettvekterklassen, skriver Variety.


Micky Ward
er en av svært få boksere som er blitt belønnet med «Fight of the year»-stempelet i Ring Magazine tre ganger. To av disse kampene var i møte med Arturo Gatti. Det første møtet med Gatti i 2002, den eneste av de tre kampene Ward vant, ble kåret til «Fight of the Century» av boksefans og journalister.

Venter på grønt lys

Det er denne tøffe skikkelsen Mark Wahlberg nå skal fremstille, om «House»-produsent Paul Attanasio får klarsignal for å starte den planlagte innspillingen til sommeren.

Attanasio legger nå siste hånd på manuset, og det er dermed opp til Wahlberg og Matt Damon om de vil hengi seg til filmen.

Damon som trener
Damon vil i så tilfelle spille Wards halvbror Dicky, en tidligere bokser som etter å ha gått på en smell med narkotikamisbruk og kriminalitet etablerer seg som boksetrener.

Allerede i 2003 var Wahlberg interessert i å lage filmen om Ward, men det skal ikke ha vært helt uten problemer. Ifølge Boston Globe (krever betaling) skal Micky Ward ha solgt rettighetene om livshistorien sin for 1000 dollar, i den tro at noen skulle lage en film om halvbroren hans. Da han fikk vite at det var ham filmen skulle handle om, forsøkte han å få hele prosjektet stoppet.

<strong><b>SPILT SAMMEN FØR:</strong></b> Mark Wahlberg (til venstre) og Matt Damon spilte sammen i «The Departed». Her flankerer de medspiller Jack Nicholson og regissør Martin Scorsese, som er en Oscar-favoritt for beste regi. Foto: SCANPIX
SPILT SAMMEN FØR: Mark Wahlberg (til venstre) og Matt Damon spilte sammen i «The Departed». Her flankerer de medspiller Jack Nicholson og regissør Martin Scorsese, som er en Oscar-favoritt for beste regi. Foto: SCANPIX Vis mer

Også Marshall Mathers, bedre kjent som rapperen Eminem, skal ha uttrykt ønske om å spille Micky Ward.

Både Wahlberg og Damon kommer fra Massachusetts, samme sted som Ward-brødrene. Ifølge Variety har de to allerede hatt flere møter om «The Fighter».

HARD KAMP: Mark Wahlberg skal spille Micky Ward (til høyre), som her bokser med Arturo Gatti for tredje gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer