Dan Børge Akerø vil hjelpe andre hjertesyke: - Mange menn tenker at de ikke blir syke

I 2014 ble Dan Børge Akerø vekket til live igjen på operasjonsbordet etter hjerteinfarkt. Nå drar han på foredragsturné, for å lære folk om hjertet.

LUNSJBORDET: Sammen med en rekke kjente NRK-navn, har dette bordet har vært Dan Børge Akerøs faste lunsjbord siden 1998. Før sommeren overrakte han det til neste generasjon, med skriftlig kontrakt. Foto: Lars Eivind Bones
LUNSJBORDET: Sammen med en rekke kjente NRK-navn, har dette bordet har vært Dan Børge Akerøs faste lunsjbord siden 1998. Før sommeren overrakte han det til neste generasjon, med skriftlig kontrakt. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg døde, teknisk sett, og ble vekket til live igjen, sier Dan Børge Akerø.

Han har vært programleder på NRK i en årrekke, og nå skal han snart ut på foredragsturné sammen med hjertespesialisten Jørgen Gravning, som i neste uke gir ut boka «Ditt fantastiske hjerte». Under foredragene skal Akerø blant annet fortelle om egne erfaringer med hjerteinfarktet, mens Gravning gir publikum kunnskap om hjertet og årsakene til at hjerteinfarkt skjer.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer