Dan Børge vil ha fred

TRONDHEIM (Dagbladet): Dan Børge Akerø gjør comeback på tv-skjermen i jula - men så vil han trekke seg tilbake på nytt. Friåret 1997 er blitt alt annet enn rolig og tilbaketrukket, takket være hans rolle i aksjespillselskapet Global Money Games.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Dette skulle være et stille år. Det har det ikke blitt, sier Dan Børge til Dagbladet før han går på scenen i Olavshallen i Trondheim.

Der ble det i går gjort opptak av julegallaen «Musikk til alle», som sendes på TV2 1. juledag.

Dagen før var Global Money Games hovedsoppslag i avisa Dagens Næringsliv, med påstander om at selskapet har laget en hemmelig markedsplan for å manipulere internasjonal presse.

«Irrelevant»

Dan Børge Akerø var en av gründerne bak selskapet, og han skal ha tjent millionbeløp på å selge aksjer før spillet i det hele tatt startet. Men selv bagatelliserer han sin rolle i aksjespillselskapet. - Det plager meg når oppmerksomheten er irrelevant. Global Money Games har svært lite med meg å gjøre. Jeg er ikke ansatt i selskapet, jeg sitter ikke i styret og jeg er ikke blant de største aksjonærene, sier Akerø.

Han legger ikke skjul på at han har tjent penger på Global Money Games, men mener det er feil å sette ham i sammenheng med alt selskapet gjør.

- Det er opplagt at jeg blir brukt fordi jeg er kjendis, sier Dan Børge Akerø.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer