Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Daniel Craig sier han er ferdig som James Bond

- Jeg må komme meg videre med livet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Daniel Craig kan være ferdig som James Bond. Filmstjerna sier selv at han ikke er spesielt gira på å gjøre flere filmer som superagenten Bond - rollen de fleste skuespillere ville drept for.  

I et intervju med Esquire spørres Craig om han ønsker å gjøre flere 007-filmer etter den kommende «Spectre». Overraskende nok er svaret kontant «nei» fra filmstjerna.

- På nåværende tidspunkt, nei. Jeg har et liv og jeg må komme med videre med det, sier Craig.

Lenge har man trodd at Craig signerte en avtale for to filmer etter supersuksessen «Skyfall», men det avviser Craig. Han står derfor helt fritt til å selv bestemme hvilke prosjekter han ønsker å påta seg etter «Spectre», og per nå ønsker ikke 47-åringen å stå i rollen som James Bond.

Dermed åpner også spekuleringen rundt hvem som skal overta rollen. En rekke mer eller mindre seriøse nettsteder har utrolig nok nevnt David Beckhams navn i denne sammenhengen, men de spekulasjonene er foreløpig fullstendig grunnløse.

«Luther»-stjerna Idriss Elba er manges favoritt til å bli den neste Bond, og han vil isåfall bli den første svarte 007.

Craig er snart aktuell med sin fjerde Bond-film. Her spiller franske Léa Seydoux Bond-babe, mens «Sherlock»-skurk Andrew Scott også er tiltenkt en rolle. Kultskuespiller Christoph Waltz står også på rollelisten i «Spectre».

Filmen ble lansert før jul i fjor, og den ellers så stilige Craig ble da latterliggjort for sin bekledning.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!