Danny Tenaglia

To Rolls-Royce mikser, en lys og en mørk, fra «verdens beste DJ.»

Den godt voksne newyorkeren Danny Tenaglia er den ubestridte innehaveren av tittelen «Verden Beste DJ». Ingen DJ er så respektert og beundret som Tenaglia, og det med god grunn.

Her er det den engelske klubben og ekte house -fantastene Back To Basics som gir Danny Tenaglia muligheten til igjen å bevise hvorfor det er umulig å overgå hans musikk-utvalg og miksetalenter.

I den lyse og oppløftende miksen (CD2 byr på Dannys mørke og progressive side), byr Danny på den lekreste housen det er mulig å oppdrive i en sjanger som ellers klart har begynt å vise at den snart er tjue år gammel.

For der utallige houseartister og DJs gang på gang bare gjentar seg selv, viser Tenaglias utvalg og miksing at dette fortsatt er en høyst potent sjanger. Det gjelder bare å vite hvor mange som skal lete i en flora av ubetydelige og overflatiske utgivelser.

Og de undergrunnsperlene Tenaglia byr på her, er alle like deler sjelfulle og skitne, mens selve miksen er så lekkert oppbygd og gjennomført at den kommer til å etterlate deg med gåsehud i mange timer etterpå.