Dans for dummies

Simen Agdestein, Anita Moen og åtte andre kjendiser får ikke helt sving på dansen. Det vil de gjøre noe med på direkten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Klamme hender, nervøse blikk, ømme tær og biske instruktører. Et dansekurs kan være traumatisk nok i seg selv. Legg til en kresen jury, publikum i salen og direkteoverføring til hundretusenvis av tv-seere og du har sannsynligvis oppskriften på et mareritt.

Men ikke for Simen Agdestein og resten av deltakerne i «Skal vi danse» som går på TV2 i kveld.

-  Jeg synes det er kjempegøy å få opplæring av en proff danser. Hvis jeg skulle lært det samme på et privat dansekurs ville det sikkert tatt meg fem år. Når det gjelder kameraene og alt rundt, så kan jeg si det sånn at det er moro å spille fotball, men enda morsommere foran et fullsatt Ullevaal Stadion, sier sjakkguru og eksfotballspiller Simen Agdestein.

Han innrømmer at han ikke var noen danseløve som ung.

-  Danseskoler eksisterte ikke i min verden. Jeg turte knapt å snakke med jenter. I stedet holdt jeg på med gutteting som fotball og sjakk, sier han.

Dobbeldans

-  Dette skal jeg greie. Hele Norge har jo sett hvordan jeg går på ski, så jeg måtte tatt meg selv veldig høytidelig hvis jeg ikke kunne være med på dette, sier Anita Moen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.