Du leser nå Dagbladet Pluss

Danse-Roar: - Jeg er blitt mer glad i livet

Etter at Roar Strand (44) fikk hjertetrøbbel i 2010 har han vært redd for å bli syk igjen. Hendelsen har ført ham og kona tettere sammen.

FAVORITTSTEMPEL:  Tidligere fotballproff Roar Strand danset seg til topplassering i sesongpremieren av «Skal vi danse». - Jeg er med for å vinne. Det skal mye tid og arbeid til, og jeg er villig til å gjøre den jobben, sier Strand. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
FAVORITTSTEMPEL: Tidligere fotballproff Roar Strand danset seg til topplassering i sesongpremieren av «Skal vi danse». - Jeg er med for å vinne. Det skal mye tid og arbeid til, og jeg er villig til å gjøre den jobben, sier Strand. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADETVis mer

(Dagbladet): - Det var litt tungt i starten. Jeg var redd det skulle skje igjen og det ble en mental greie. Jeg følte det presset og stakk i brystet, og tenke «bare kom med det og la det skje igjen», sier Roar Strand (44) til Dagbladet.

Forrige lørdag så vi Norges mestvinnende fotballspiller danse seg til flest poeng i sesongpremieren av «Skal vi danse». Nå snakker den tidligere Rosenborg-proffen om nedturen han opplevde i 2010, som gjorde at han måtte sette fotballskoene på hylla.

Strand hadde aldri trent så mye i hele sitt liv, likevel ble formen dårligere. En kveld ble presset i brystet så sterkt at han måtte få datteren til å ringe etter hjelp.

- Hun var bare 13-14 år og måtte ringe 113. Det var tøft av henne å gjøre det. «Kan du passe på Nina» sa jeg til naboen da jeg var på vei inn i ambulansen. Det var jo et sjokk for henne å se faren bli sendt avgårde, forteller Strand.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

3 MÅNEDER*

SOMMERKAMPANJE

50 kr

(0,56 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER* 50 kr per 3 måneder. 0,56 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249kr/ kvartal når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE*

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE* 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) (249kr/kvartal).
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (249kr/kvartal) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.