Danse-Roar: - Jeg er blitt mer glad i livet

Etter at Roar Strand (44) fikk hjertetrøbbel i 2010 har han vært redd for å bli syk igjen. Hendelsen har ført ham og kona tettere sammen.

FAVORITTSTEMPEL:  Tidligere fotballproff Roar Strand danset seg til topplassering i sesongpremieren av «Skal vi danse». - Jeg er med for å vinne. Det skal mye tid og arbeid til, og jeg er villig til å gjøre den jobben, sier Strand. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
FAVORITTSTEMPEL: Tidligere fotballproff Roar Strand danset seg til topplassering i sesongpremieren av «Skal vi danse». - Jeg er med for å vinne. Det skal mye tid og arbeid til, og jeg er villig til å gjøre den jobben, sier Strand. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Det var litt tungt i starten. Jeg var redd det skulle skje igjen og det ble en mental greie. Jeg følte det presset og stakk i brystet, og tenke «bare kom med det og la det skje igjen», sier Roar Strand (44) til Dagbladet.

Forrige lørdag så vi Norges mestvinnende fotballspiller danse seg til flest poeng i sesongpremieren av «Skal vi danse». Nå snakker den tidligere Rosenborg-proffen om nedturen han opplevde i 2010, som gjorde at han måtte sette fotballskoene på hylla.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer