Dansegulvdødaren

Neste uke spiller Sophie Ellis-Bextor i Oslo.

Klar for tempo på dansegulvet? Vinnerne er nå trukket!

Sophie Ellis-Bextor ble kjent gjennom fjorårets hit «Murder On The Dancefloor», som havnet på andreplass på listene i England, og som lå 12 uker på Top 10 på VG-lista i Norge.

Da hadde 22-årige Sophie allerede hatt plate-kontrakt med bandet theaudience, og hits med DJ Spillers «Groovejet (If This Ain\'t Love)» og sin første solosingle «Take Me Home».

Da hun gjestet Norge i fjor vinter ble Dagbladet FREDAG med henne på jobb i Oslo. Da hadde hun dette å si om sin classy image:

- Dette er ikke noe glamorøst liv. Det er jeg som er glamorøs. Og hvis jeg blir lei og begynner å oppføre meg dumt, blir jeg bare sett på som karismatisk. En diva. Jeg kan komme unna med å være kjip. Hehehe.

<> Linker <>


Sophie ble også av Dagbladets anmelder kalt mer posh enn Victoria «Posh Spice» Beckham. Men i motsetning til hitsingelen «Murder On The Dancefloor» klang ikke albumet «Read My Lips» like godt i anmelderens ører. «Denne hitsingelen gir henne muligheten til å fylle opp albumet sitt med masse middelmådige låter uten hitpotensial, men som publikum må lide seg igjennom fordi de likte «Murder...» så godt», mente han, og ga plata en treer.

Men likevel, Sophie Ellis-Bextor har solgt i bøtter og spann i hjemlandet, og ble i fjor nominert til Brit Awards. Så kanskje har du likevel lyst å svinge deg med Sophie... Klar for tempo på dansegulvet? Vinnerne av konkurransen er nå trukket. Jan Karlsen og Ørjan Tvedt får to billetter og en cd hver.

Sophie Ellis-Bextor kommer til Rockefeller i Oslo onsdag 12. februar.

SANGFUGLEN SOPHIE:</B> Sophie Ellis-Bextor synger på Rockefeller til uka. Du kan vinne billetter!