Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Danselærer i traust polonese

Opplagt om en lærer med dansefot.

FILM: «Take the lead» er enda en av disse filmene der en karismatisk og inspirerende voksenfigur viser en problemklasse respekt, og som dermed ender opp med en klasse gullunger. Filmen skal være basert på en sann historie. Det er visstnok filmer som «Coach Carter» og «Dangerous Minds» også. Lurer på om de er basert på den samme historien? Alt som skjer i «Take the lead», har du nemlig sett før. Ikke rart Hollywood-selskapene sloss om manuset til «Den brysomme mannen», for denne filmen signaliserer idétørke lang, lang vei. Antiono Banderas spiller danselæreren som trapper opp på den fattige skolen og sier: Jeg skal lære problembarna klassisk vals. Først blåser selvfølgelig ungdommene av ham, men etter både rumba og cha-cha-cha står de på hans side. Jammen deltar de ikke i en dansekonkurranse også.Banderas spiller som vanlig godt i rollen som smukkas, men overbeviser ikke som danser. Ungdommene er derimot dyktige til å bevege seg, men de er ikke særlig gode skuespillere. Filmen er fylt med fin musikk, det skal den ha. Med andre ord, sitt heller hjemme og se gamle opptak av «Dansefeber». I «Take the Lead» er det nemlig bare dansingen som er severdig, handlingen er like lite givende som en traust polonese.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling