Danser med nerder

Det er fortsatt ikke «in» å være nerd, men å være babe er heller ikke bare kult. Deltakerne i TV3s nye realityserie «Prinsessen og professoren» vil utfordre fordommene om babes og nerder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

-  Jeg er alltid blitt kalt dum og blond. I «Prinsessen og professoren» vil jeg vise at jeg også er smart og faglig sterk, sier Princess Elisabeth Paulsen (21). Hun er en av ni norske jenter og ni norske gutter som deltar i TV3s realityserie, som er den norske versjonen av den amerikanske serien «Beauty and the Geek».

I åtte episoder følger seerne et sosialt eksperiment der to rake motsetninger skal tilføre hverandre kunnskap, og der både deltakerne og seerne får utfordret sine fordommer. Showet har sesongstart i begynnelsen av mars, og Dagbladet var til stede under andre innspillingsdag torsdag.

Kunnskapskonkurranse

-  Få prinsessene inn på scenen! roper en av tv-teamet. Prinsessene skal settes på sin første prøve, nemlig ordstaving, geografi og historie. En etter en ber programleder Jasmin Aasland jentene om å stave ord som «kommunikasjonssituasjon» eller å fortelle hvilke land Norge grenser til. Etter hvert som jentene svarer feil ryker de ut, mens nerdene heier entusiastisk på sine respektive partnere. De har hjulpet jentene med puggingen kvelden før. Parene av prinsesser og professorer har så vidt rukket å bli kjent med hverandre, men de forteller at de allerede har lært svært mye.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer