Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Danset seg til designerjobb i TV

Evgenia fra «Dansefeber» røyk ut sist mandag, men karrieren er allerede reddet

(Dagbladet.no): Sist mandag så seerne Evgenia Krylova og Jon Ole Olstad ryke ut av TVNorges realityshow «Dansefeber». De to finalistene måtte dermed si farvel til 500 000 kroner.

For Evgenias del, er det imidlertid ingen grunn til å fortvile. Allerede før hun røyk ut, hadde danseren skaffet seg fast jobb i TV-kanalen.

Designet alt selv

Det verken seerne eller kanalen visste, var at Evgenia (22) selv hadde designet og sydd samtlige av dansekostyme hun hadde brukt i sine solo-danser.

- Vi er imponert og synes draktene hennes er fantastiske. Dersom vi lager en ny runde «Dansefeber» vil vi utvilsomt booke Evgenia til å designe og sy kostymer, sier Jarle Nakken i TVNorge.

Gjennom fem programmer opptrådte Evgenia i egendesignet drakt, uten at noen var klar over det. Det siste antrekket gjorde hun ferdig for hånd på hotellrommet. Ikke før en av de andre deltagerene tilfeldigvis kom over henne med nål og tråd, kom det frem at Evgenia laget klærne sine selv.

- Syingen har alltid bare vært en hobby for meg. Jeg hadde ingen planer om å designe mine egne kostymer da jeg ble med i «Dansefeber», men da vi fikk beskjed om at vi selv fikk bestemme antrekke tenkte jeg det ville være gøy å ha noe annerledes, sier hun.

Lært av mamma

Fikk jobb Danseren Evgenia røyk ut av «Dansefeber», men fikk ny jobb i samme slengen. Her sammen med Christopher F. Petersen. Foto: TVNorge
Fikk jobb Danseren Evgenia røyk ut av «Dansefeber», men fikk ny jobb i samme slengen. Her sammen med Christopher F. Petersen. Foto: TVNorge Vis mer

Men sying er ikke helt ukjent for danseren fra TV-programmet.

- Moren min har nemlig i alle år laget kostymer til sportsdans. Det er av henne jeg har lært å sy, men jeg trodde aldri det skulle bli et yrke ut av det for min del. Selv er jeg jo utdannet danser, ler Evgenia.

TVNorges Jarle Nakken kan bekrefte at de ser frem til å få den tidligere «Dansefeber»-deltakeren i kostyme-staben.

- Ikke bare er hun er utrolig dyktig til å sy, Evgenia er også danser og vet hvordan klærne må fomes for å være mest mulig funksjonelle. Det er en uslåelig kompinasjon, sier Nakken.

Men det kan bli en stund til TVNorge-seerne får se nye dansere i Evgenias kostymer. Foreløpig er det ennå flere runder igjen av denne sesongen, og årets vinner blir annonsert 20.mars.

- I mellomtiden jobber jeg som pilatesinstruktør og underviser i jazzdans, forteller Evgenia.

Egen design : Evgenia lærte å sy som liten. Denne kjolen var en av dem hun selv lagde til TV-programmet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling