Du leser nå Dagbladet Pluss

Aktuell med konsert på Rockefeller:

Danske MØ gikk på kunstskole og spilte i punkband: - Rastløsheten er en del av personligheten min

Nå er det Major Lazer og Bieber som gjelder. Men Karen Marie Ørsted begynte ikke musikkarrieren som popartist. Tvert imot. 

MØ OM PRESSET: – Man skal spille konserter, slippe singler, være med i «features», lage album og være på sosiale medier. Da er det godt å ha med hjemmestudioet sitt overalt, sier Karen Marie Ørsted, aka MØ, som opptrer på et utsolgt Rockefeller i morgen. Foto: NTB Scanpix
MØ OM PRESSET: – Man skal spille konserter, slippe singler, være med i «features», lage album og være på sosiale medier. Da er det godt å ha med hjemmestudioet sitt overalt, sier Karen Marie Ørsted, aka MØ, som opptrer på et utsolgt Rockefeller i morgen. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Da jeg var tenåring, var jeg imot alt, forteller Karen Marie Ørsted (28), aka MØ, som opptrer på et utsolgt Rockefeller i morgen.

MØ har eksplodert de siste åra. Den første suksessen, låten «Pilgrim», ble en hit i 2013. I 2014 vant hun «P3 Prisen» i Danmark. Prisen ble overlevert av idolet Melanie C. fra Spice Girls.

I 2014 laget hun «All My Love» med Major Lazer og Ariana Grande, og i 2015 medvirket hun på Major Lazers ekstremt populære «Lean On».

I juli i år gikk «Cold Water», som MØ laget med Major Lazer og Justin Bieber, rett inn på førsteplass på UK Singles Chart.

Forbildet

Men Karen begynte ikke musikkarrieren som popartist. Tvert imot. 17 år gammel startet hun og ei venninne punkbandet MOR.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.