Dårlig fiskesuppe

Mislykket drama-komedie med skuespillere som ikke leverer.

FILM: Tittelen i denne filmen henspiller på at man fanger fisk og slipper den fri igjen, men resultatet stinker råtten fisk. «Catch and release» er ganske så blottet for fiskelykke.

Regissør Susannah Grant er i utgangspunktet en talentfull manusforfatter («Erin Brockovich»), men denne gangen har hun verken fått manus eller skuespillere til å funke. Jennifer Garner, kjent fra tv-serien «Alias» og utropt til en «ny Julia Roberts», mangler Roberts sjarm og smil. Smile gjør derimot motspilleren, «Deadwood»-stjerna Timothy Olyphant, men det er stort sett det eneste han gjør, hvitt og flatt.

Garner spiller gifteferdige Grey som må arrangere begravelse på bryllupsdagen, i og med at brudgommen er omkommet under en fisketur. Hun flytter inn i leiligheten han delte med to venner. Dit sjekker også brudgommens rike reklamevenn fra Malibu, Fritz (Olyphant), inn. Den ene vennen er smellfeit, den andre er passe treig, så det null spenning knyttet til hvem som får hverandre.

Det er ikke bare slapp kjemi mellom Garner og Olyphant, det er svært lite som gnistrer tvers gjennom den to timer lange filmen. En forsøksvis komisk new age-stripper fra et massasjeinstitutt i California (Juliette Lewis) dukker opp et stykke uti filmen med en liten sønn som den avdøde brudgommen skal ha vært far til, men alle poeng rotes bort i en sentimental suppe.

Regissør Grant har puttet altfor mye i denne gryta uten å ane hva hun egentlig har villet servere.